Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosto da ne povjerujete. Kada ministar Kaplan primi i pri tome pomogne delegaciju nehljeba iz ove institucije onda oni kažu kako to i nije \"nešto\". Samo da napomenem, ministar Kaplan uopće nije morao reagovati budući da je ova \"institucija\" stvar države a ne entiteta. Gospdoni Denis B. koji i treba rješavati ovo uopće ne pomogne i one je okarakterisan sa OK! Ništa Denis, tanko. I ja sam mladu umjetnik, i da vam kažem da imam i ja podršku od svog babe, baš kao što ovi imaju od Denisa. Samo usmena podrška baš i ne pomaže. I da, u ovoj instituciji su se uhljebili oni koji bi ništa da ne rade a imaju sve. Trebate shvatiti gospodo da morate i sami pribavljati novac iz aktivnosti koje nemate a trebali bi ste imati. Ova institucija mora da radi i opstane, ali sa drugim ljudima i onima koji su spremni da \"zasuću rukave\". Pogledajte galerije u Francuskoj,Italiji itd, sve se skoro same finansiraju od svoje zarade. Ah da, mrsko vam je(UGBIH) malo prelistat net pa vidjet kako. Ne kukajte!
Jest, nema šta, najnoviji kulturni događaj je g.o.v.n.o u tramvaju. Hahaha, Islamabad i kultura, ko Musa Kesedžija i sanskrt.
A ovi seljoberi, cobani i servski sumari sto ostavljaju komentare, nek odu cuvati svinje po Rusiji, odakle su dosli...!!!
Svaka cast Bicirovicu, samo naprijed...!!! PODRSKA...!!! Sarajevo je oduvijek bio glavni grad Kulture na Balkanu...!!! I ostat ce...!!!
pa vidis da se rijesava, do kraja godine cemo pozatvarat\' sve kulturne institucije i problem rijesen
ficfiric opet u kadru
Hahaha, vi ćete riješiti, hahahahahaha... Pa ne mogu vam oni dati reket, kad ni sami nemaju, kako ćete riješiti???