Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir za 8 godina u predsjedništvu nije mogao dobaciti dalje od Taksima i Kapali Čaršije
Još samo da smijeni onog bekana Nikšića,stavi se na čelo SDP-a i vrati ga tamo gdje je bio za vrijeme Durakovića.
Denis se do sada sastao sa cijelim svijetom. Onoga Bakira nije niko htio primiti nigdje...
Bećirović dobio na lutriji vizu, ide postavljati stolariju u Bochumu 2,5 hilj brutto
Na krivoj strani istorije, na strani djecoubica!!!
Djecoubice su na obje strane, samo su u drugim dresovima. Bh. politika je trenutno orijentisana protiv ubica naše djece. Lp.
Svi smo rekli kakav Denis? Pobjeglica ovo ono. Covjek je uradio vise nego Bakir za sve mandate koje je imao. Lik se nije sastao osim sa onim brkom kojem je Milorad drazi od BiH. Ovi su doveli rs do akobogda ponora.
Kakvi tokmaci su ovi botovi trojke.Ali nije ih kriviti, ne znaju oni da ovaj fenis zvani otvoreno pismo samo džaba hoda i troši pare i da od ovih sastanaka na koji ga prime po 5 minuta nema ništa, i da je jedini cilj mazanje očiju trojkapkim glasačima, al oni svakako i ne kontaju ništa, nije do njih ipak je do mozga, haha
I ti ides akobogda odakle ti je I babo dosao. Tj u piz, ice
Kad vidis da covjek sastanci sa ozbiljnim ljudima makar imas razlog da slutis kakav napredak. Mi s tvojim Bakirom, Biserom, Fikusom, i ostalim pcelicama nasim vrijednim i postenim ni luksuz nekog optimizma nismo mogli priustit.
Naša mašina je Denis svaka posjeta njegova je napredak za BiH
Čovjek ozbiljno shvatio funkciju, vidi se rad i promjena odnosa vaznih aktera prema BiH 🇧🇦
Odlicna posjeta u pravo vrijeme samo naprijed🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Bravo samo naprijed svaka ti cast Denise
Ovaj Damir Arnaut je odličan izbor da djeluje u Njemačkoj. Bosić kaže da je to velika Dodikova greška što je poslao Arnauta u Njemačku, a Lagumdžiju u Ameriku u UN, dva iskusna diplomata koja su koordinirano pokrenuli Rezoluciju. Američko - njemačka osovina ne gubi.
Čekaj, zašto Željko Cvijanović ne putuje malo? A ja, ne može se kupiti svaki let sa kešom, a ne zna ni koji aerodrom može preći. Moraće napraviti Air SrpskiSvet, nešto kao RyanAir
Denis je mašina u borbi za BiH. Radi svoj posao. Postoji i jedna novina u njegovom radu, a to je da je instituciju bošnjačkog člana predsjedništva BiH prvi odvojio od stranačkog.
Kad već ideš u Njemačku usput lobirali da se Kosovo primi u vijeće EUrope .
Francuska i Njemačka su počele zatezati ulazak Kosova u VE. Vučić kupio Francuze kupovinom 12 Rafale. To je samo odgođeno da se ne desi u maju jer je već Parlamentarna skupština Vijeća Evrope dala preporuku. Kosovari ne gube ništa posebno osim pristupa Evropskom sudu za ljudska prava. možda se Vučić plaši tužbi, ali ovo bi bilo samo vrlo skupo odgađanje. Vučić ne može zaustaviti pokretanje tužbi kako na ovom sudu tako i na drugim sudovima.
Zašto Savezna Republika Njemačka a ne Federalna Republika Njemačka? Ne preseravam se, ozbiljno ne znam i pitam.