Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su ovo smjesni protesti? Pa vise raje dodje na rodjendan nane Fate Orlović. Koliko ja god zelio da RS ustane na noge, to se nece dogodit jer su oni SVI cetnici i prije ce jesti mrve sa stola svaki dan nego da napadnu svoju imovinu. Zbog toga su oni strateski uvijek ispred nas. A mi balije mozemo sami sebi lagati da nije tako i uzaludno skandirati "mi smo multietnicka BiH!" mada nam je cisto ko suza da boli Srbe i Hrvate ona stvar za tu mrtvu multietnicku BiH. Pogledaj te reakciju vecinu Srba na onu sakicu sto protestuju u Bijeljini i molim vas kazite da nisam upavu.
nisi u pravu....briga nas je i to jako...naci cemo ovu petoricu i baciti u sanu :))))
petočlana delegacija , sedmočlane grupe građana , ajde obećajte da će te objaviti ako ja za sat vremena skupim troduplo više ljudi , obećajte da će te objaviti naše zahtjeve , ako se profesionslne novine ,a ne propagandni mediji
Bravo Prijedor. Za pocetak vrlo dobro!
nadaj se
bacit cemo ih u sanu a vi ih vatajte kod orasja :))))