Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zna Incko sve to, samo ga boli k u r a c.
Heljp Incko...pomozi svojoj koloniji https://www.youtube.com/watch?v=4kLJs6OYi-M
Nema on kad od igranja kola, papcina sa zapada. Dokaz da se ovdje ne moras rodit ko papak nego da to postanes
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad kad se jave oni iz SDA mi smo zaposlili 200 000 ljudi sa osnovnoskolskim obrazovanjem i dali im direktorske fotelje.
Malo se Drenko uljudio inace smrdi ko tvor, tacno osjetis kad je on i Fehim na protestima kod predsjednistvs
ko ne zna OHR sta se radi
moraju i ovi iz NVO necim opravdati svoje visoke plate koje im truhli zapad daje (da bi se borili protiv islama) ... jedino ISIL zna kako se postupa sa stranim placenicima !!!!
kolko li ih radončić plaća posebno dedu ispred predsjedništva koji je tamo svaki dan sa zastavama i transparentima koje drži ispod zidica union banke.
Smijesno jebe se strancima za vama oni su to da nadgledaju i primaju platu a na nama je da uzmemo stvari u svoje ruke...
1,2,3,4 ;) pihh vise bude na Grbavici manijaka , hehe
mi volimo korupciju, mi smo korupcija, a korupcija je naša!!!
u centru grada kafe picerija radi i niko nije prijavljen a 12 radnika ima,samo gazda i njegova žena a stalno traži radnike u oglasima,haver mi bio radio 2 dana za džabe i otjerali ga
Imena kolega imena
milion je takvih...zove ljude na neki "probni rad", do 14 dana koji traje...plus 15 dana otkaznog roka kad hoces da ides sto moras daa odradis dzaba...nema zakona o zastiti radnika...nebi amidza moje bivse 6 puta na hadzu bio, posten muslima, sve tendere dobi a radnika placa 150-300 KM, bez godisnjeg, 12 sati dnevno se radi...ljubi ga majka :D (njemu slicnih koliko hoces ima...gradjevinara pogotovo, mafija...iskešira džipa koji košta 80 000 KM)...
Jel ovi sve oće džabe? Dadne im predstavnik po 20 i idu kući
Pa nije to OHR kriv. To je ono što nas čini pokvarenima i to je to. Ko se "snaš'o, snaš'o se", ko nije, ili će da bježi odavde, ili će da čirav život rinta za platu manju od čistačice u parlamentu. To ti je tako i to je to. Kvarni smo, i ne možeš ništa na tome uraditi.
Je3o li vas Fahro.
Hebo tebe fahro, nemoj se furat da treba platit nekoga da bi bili protesti kod nas...........
ocito im je jako dosadno...
jest, i nemaju plate, niti posao nit im to djeca imaju, niti ce ikad imat sa ovakvom propalom vlasti. I jako im je dosadno u zivotu, jer imaju redovna primanja i velike penzije i svi su zaposleni, divota.
...nisu...oni su ođe iz čistog altruizma...