Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha OVI samo ne vjeruju pa hajde zasucite rukave i pocnite u nesto vjerovat ....
Demagogska fronta je još jedna u nizu koja se nakačila na ionako iscrpljen budžet al' teško da će nešto konkretno uraditi, potpisujem da će njihov vrhunac kao i od ovih iz SDU, Naše stranke i biti davanje saopštenja za javnost, blago nama!
...oš reć da se "šef" nakačio na kanal dunav-tisa-dunav? :)
koji vam je ***; šta se raspravljate bez veze; valjda je i slijepcu jasno da bez poštene revolucije (socijalističke) nema rješenja; a što više lopovskih stranaka, to će prije revolucija :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U " 7 veličanstvenih " više ne vjeruju ni njihovi članovi i simpatizeri. Vidjet će se slijedeće godine, naravno!
A ko su sad ovi?
Eee sad precjednik ima svoju stranku, nema više Zlaje da ga keca, sad je Željko glavna faca... i sad on keca Zlaju i Zlajinu raju... I po treći put će dobiti glasove Bošnjaka za precjednika, jer kod nas nema ograničenja, nije ovo truhla Amerika pa samo dva puta za predsjednika i kapak, jook, kod nas može doživotno ko i Tito...
toliko silnih glasova doticni gospodin je dobio za ove sve godine i nikada nista nije uradio za ovu drzavu sve se svodilo na ovakvu pricu neka izadje u javnost i neka navede nesto sto je uradio bicu mu zahvalan i halaliti glasove koje sam mu dao sad vec kad je sebi stranku stvorio mnogo manje glasova ce dobiti naravna stvar jer ocigledno je slab politicar i nikada nije imao podrsku iz MZ a koliko vidim nema je ni sad moze se reci da je zeljko ok tip i to je sve jer izgleda nije previse krao ili cak nikako jer da je ucestvovao do sad u kradji vjerovatno bi neki od medija to objavio ili cekaju izbore pa da ga tim polome
Nema lopovluka! ti slobodno glasaj za Željka i DF. Željko ne može sam, ali sa glasovima i Nevjernih Toma može čak puno. Njih je strah, strah i strah. Ako padnu onda će sve vaše kritike i žalbe biti itekako validne, a lopovluci izneseni na vidjelo, pa kako god.
skoplje-to je skoro pa sigurno da kod zeljka nema lopovluka ali koliko vidim nema ni strategiju neku koja ce privuci nekoga bas mi je zao sto je tako kako jes u toj DM poslao sam jednu poruku na profil fb od stranke sa tri pisanja nisu u stanju da odgovore ni na jedno eto koliko je stranka sposobna moze se desiti da zeljko sa politicke scene za kratko vrijeme izlapi totallno jer ovako kako je krenuo sa strankom ne mislim da bi mogli daleko dogurati a pogledaj i kadrove stranke pa se moramo zapitati cemu vodi to sve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zasto bezveze pljujete po komsicu kao da neznate kako vlada funkcionise . dok god vi glasate za SDA HDZ itd i one su dio vlade i one koce sve procese koje komsic nastoji da pokrene . KOMSICA ZA DIKTATORA nije za nas demokratija zato sto se uvjek najde naka stranka koja iz puste mrznje namjerno i iz inata blokira sve sto neki drugi pokusavaju da ostvare .
Stav DF je ispravan, da se pregovori EU ne mogu voditi sa predstavnicima političkih stranaka, nego u institucijama države, o pitanju "Ostalih". To je konsruktivan prijedlog i razlikuje se od stava svih stranaka. Svaki drugi put je osuđen na neuspjeh, a ima za cilj skupljanje političkih poena za naredne izbore.
to nam kaze predsjednik drzave koji se nije udostojio otici na pregovore. covjek radi u interesu gradjana. tako gladni penzioneri, koji uredno placaju porez, omogucuju vrlom predsjedniku redovnu isplatu placa,dnevnice, regresa, vozaca,vozilica,obezbjedjenje .....i jos svasta nesto. posto nikad sit gladnom nije vjerovao tako i vrlom predsjedniku nije stalo da se malo potrudi i da se nadje resenje za tu presudu. u ovom haosu od drzave lakse i duze ce nas vrli predsjednik da ostane na vlasti i prodaje maglu naivnom narodu. sve u stilu - brigo moja predji na drugoga.
aaaa sto si ti isfrustriran... jel se to zhena opet vadila ma migrenu sinoc :)
-istao kao i ja, nisam ni ja vjerovao u dogovor, čak što više SDA i HDZ sa ostalim nacionalistima su htjeli podjeliti federaciju... to vam je ok, eeee moji licemjeri... Poserem se na SDA i HDZ i ostale nacio seljačke stranke
Nisam hrvat ni nacionalista ali mislim (mozda se varam )da je Komsic najiskreni medju politicarima sto ne znaci i da je potpuno idealan ali ja ne vidi trenutno bojleg za sada
taj je na vlasti vise od deset godina. sta je uradio u tom periodu? a mogao je jer je imao sve sto je potrebno. od medija,do stranke i naroda iza sebe. NISTA BAS NISTA TAJ NIJE URADIO.KAD JE VIDIO DA NE MOZE VISE DA OPSTANE NA VISOKIM POZICIJAMA SJETIO SE DA PRODAJE DEMAGOGIJU NAIVNOM NARODU. NAS JE USUD DA SVE MORAMO URADITI NA TEZI NACIN.TEK KAD NAM SE NESTO RAZBIJE O GLAVU MI PROGLEDAMO.
...ne vjeruje srce pameti...
Mrš sad svi u materinu piz.du
eto gaaa... izjavili i oni nešto
tako je nadajmo se da nece uspjet da se dogovore . i nadajmo se da ce evropska komisija onda preuzet stvari u svoje ruke i ukinuti ovu kako ih oni nazivaju ludacku kosulju napravljenu u Dejtonu .
na tvoju zalost merkelova trazi striktnu primjenu dejtona. nemojte se vise nadati da ce neko drugi mijenjati ustav.da je MZ to htjela uradila bi TO odmah.sad je vise kasno i previse je igraca i interesa u igri.
nije bi Zeljko bas mrzak ali mislim da pokazuje da ni DF nije nista drugacija od ostalih. Pa, dragi Zeljko, ako si vec izasao iz SDP-a zbog Sejdic-FInci ocekuje se da imas neki stav koji je drugaciji od SDP-ovog. Da cujemo... gdje je rjesenje... lako je kritikovati, izlaziti iz stranke i duriti se k'o dijete... da vidimo tvoje rjesenje i nacin na koji se mislis dogovoriti sa Dodikom i ostalima... najlakse je srati iz pozadine...
Prerano je da se sve stavi na vidjelo. Prevrtači to jedva čekaju, kako bi mogli da spreme odbranu i kontru. Neka ih neka i dalje prave greške i što manje spavaju prije nego trehnu o zemlju ili niže.