Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelim vam dobar izborni rezultat!
Ni[ta oni promjeniti nece, samo ce dodatno zakomplicirati stvari u vec kompleksnoj politickoj situaciji.
ostaje da se vidi, ako nista navijam da poguraju prema dole napuhanog, arogantnog, samoljubnog, koji gleda ispod poluzatvorenih kapaka, pogodi koga:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo mi je veoma važna vijest, ne znam kako bih zaspao večeras da je nisam vidio..
DF...JOŠ JEDNA STRANKA OFUCANIH DEMAGOGA
Pa Zlaja u svakom slučaju n spava već, evo, godina je. Zato su mu poluspuštni kapci. Mislim i da ga je već sid od svega obečanog, a ne ispunjenog.
Logo im je smijurija, ime stranke je smijurija, kompletno rukovodstvo mi je u najmanju ruku ČUDNO... Komšiću bi najbolje bilo da je našo štelu u pravosuđu i tamo napravio neke promjene, jer odatle se najbolje korupcija liječi. Ako je već anti-korupcijski nastrojen. Naravno, morao bi koruptivnim metodama da uđe u to al' klin se klinom izbija :D
Zeljko je covjek koji moze povratit poljuljani socijalne incijative i sve sto socijalne vrline koje prate socijalne ideje.SDPi zlaja su odustali od socijalne ideje bas kao i milokrad dodik toj svima jasno.Stranka koja se deklarise kao socijalna uvodi neka glasanje gdje jedan glas vise od drugog akoj vecina u tom kantonu toj nedopustivo al et zlaja to predlozi Draganu Covicu i normalno kad dobije otpor u BiH narodu onda (slaze) samo zakomplikuje situaciju koja je i onako komplikovana i to normalno radi radi svoje fotelje.
Komsic je jedini covjek, politicar, koji se bori za jedinstvenu BiH. Moj glas na izborima imas, gospodine. I iskreno, mislim da ce ovo biti dobri rezultati za ovu stranku, ako nista, ona nije imala vremena razocarati narod. Komsicu, samo okupi prave ljude oko sebe.
pa vec je okupio ljude oko sebe...munja,dahic, itd...jedan spijun,jedan drot i jedan penzionisani vojnik...sta mislis jesu li to pravi ljudi,kako kazes...
Ja odobravam vecinu njegovih postupaka, a svako ima pravo da kaze svoje misljenje. I da, jedini je covjek koji nikad nije rekao Federacija ili RS. To je uvijek BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozete Komsica mrzit iz vama nekih razloga ali mu nemoze te rec da je lopov i da nije patriota.Zeljkoj olicenje postenog BIH gradjanina.A sad sto ga mrze oovi iz SDP i iz scepine stranke toj nebitno ali gaa posteni narod voli.
U Bosni nista novo, jos jedna stranka koja ce traziti sebe, a za osnovu imati nepotizam i korupciju....
Stari provjereni lopovi opet hahahaha....bas ko da smo mi debili pa nam suplju prosipaju
Svakako da se ne ide odmah i na glavu u koalicije po bilo koju cjenu. Najviše se odnosi na stranke stalne gubitnike i koje su željne novih podanika - a ne članova sa svojima JA. I što je najvažnije - povratiti povjerenje u socijaldemokratsku ideju, koja je u BiH za sada služila dvojici, trojici ljudi za sopstvene potrebe i nahođenje. Što je najgore i za zavaravanje biračkog tijela na najbestidniji način. I stvarno je vrijeme za promjene, ali ne tipa " sjaši Kurta - uzjaši Murta"!
Hoćel koji Hrvat glasat za ovu stranku...?
Niti jedan, zar do sad nije jasno da ove stranke multietniĆarske uspijevaju samo tamo gdje smo mi Bošnjaci, gdje se čuje mujezina glas
Nama niko nevalja od politicara a opet odeno i glasamo za iste strake njekme su dobro dosli da se dobro obogate.
OK... Zlatko lopov... OK hajde kenjaj te po SDP-u! Evo idol nacije otisao iz SDP-a, "slomio mu Zlatko kicmu" Sto je onda poveo sa sobom najvece seronje u stranku, jednu Hanku koja je preko SDP-a zaposlila pola familije, i onda joj taj SDP nije valjao ? Sta je KOmsic uradio pozitivno, osim sto truje narod "lijepom pricom" ?
Loše si obavješten. Željko nikoga nije poveo - sami su došli. SDP je odjednom ostao na "suhom". Što bi oni sami rekli - izreketiran od svakako poštene raje. Mačak možeš se slikati sa Zlajom samo još ove godine, slijedećih teško, veoma teško!
Skople47... SDP je partija koja godinama postoji, i jos godinama ce postojati. I kad Zlaje ne bude SDP ce biti !!!!
Zlatko i on su u talu samo nek se u vlasti. Doći će sve na svoje vrijeme neradi za ovakve nakarade od ljudi
Hahahaha Željko Komšić se pravo dokazao kao član predsjedništva predanim radom i doprinosom za prosperitet i napredak- samo dodati sebe i svoje porodice arogancijom dokazivao na svakom koraku da je on neka ćuka. Želim mu još dugo dugo državnih jasli da se on za nešto pita i da on i njegova sabina uživaju u svojim plodovima rada. Al sreća da se ja nepitam već onaj gore
Prevelik je to zalogaj za njih, uz njih su stali sve one prelivode i prodane duse, koje nisu mogle da nadju svoj vlastiti interes u drugim strankama, pa se sad ponasaju ko strvinari, vidjeli novi plijen.
...drug zlatko je "razgonio" sve što je smatrao potencijalnom konkurencijom...razijin mali se obahatio do neba...
Pa nezadovoljni su bili prije svega autarsima, a nisu dali na sebe, tako poštovali i sebe i one kojima ih je preko dosta!
Zeljko mi je nekad bio simpatican, ali se pretvorio u nekoga ko puno prica, a malo radi, tako da im ne prognoziram neki zavidan uspjeh na izborima, iako su oni ocito uvjereni da ce sami napraviti veliki preokret, sto cito sumnjam.
...vjerujem da ti je bio simpatičan, dok je do diktatora stajao :)
Željko,zlatni ljiljan,četnički unuk,u ratu četnika ni na dvogled nije vidio!
...nisu li komšići hrvati?
Otac da, majka ................!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)