Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja tebi jarane zelim puno srece u tome sto radis.Zena smije pogrijesiti kad pitu razvija a ti bogami nesmijes...
Kako mislis zena smije pogrijesiti?
Hvala Ramize!
STARI MOJ
Sretno Ramize, neka te sva sreca prati svugdje i uvijek, i docekao lijepe penzionerske dane.
http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/bosancima-ulaz-zabranjen-izgraden-prvi-potpuno-arapski-grad-u-bih/f77yjdt istina ?
Mine su ti kao zmije. Nece ti nista dok je ne diras ili slucajno zgazis na nju..
Svaka cast gospodine Ramize i hvala za vas rad i trud. A to za zenu i pitu nije bas uvijek veliki uspjeh 😅😅😅, ustvari zavisi kako za koju.
zar ima takvi zena
dok pita jednom ne pukne hahaha
Razvijjjjjjj, jufka derrreeeeee
Svaka ti čast na hrabrosti, ostaj zdravo!! Sretno!!
"Meni je ovaj posao raditi k'o kad žena hoće pitu da razvije. Ah,kako me cini ponosnom ovakva i slicne izjave,na cinjenicu da sam Balkanac.Jer naravno svi znamo da zena i nije sposobna ni za sta drugo nego za razvijanje pite(vot a fak).Naravno da je nacionalizam nasa vodilja,ali ipak ne smijemo nikada zapostaviti ni nase ostale vrijednosti kao sto je recimo seksizam....Uzdravlje!!!
Nabaviti ovaca i pustiti kroz minsko polje
Oklagiju zamjenio pipalicom .
oklagiju....preko ledja
@mirrorce ne spominji mi je ...odmah dobijem ospice hahaha
Ako je razvijas ko moja mama neces jos dugo!