Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocel to neki genocidas srbin mjesto ministra odbrane bosne i hercegovine, jos im to ministarstvo treba i unistit ce skroz bosnu i hercegovinu,fuj,fuj,fuj,fuj!!!
P.O.S.E.R.E.M. MU SE NA GROB-ZEMLJA MU KOSTI IZBACILA !!!
To je običan incident i netreba mu pridavati neki značaj,bitno je jačati Vojsku BiH i približavati se NATO-u,MAP je prihvaćen,idemo dalje.
A za ono -pomoz bog junaci- u banjluci neka podnese ostavku Radmanović!
\"Tvrdeći da nije bilo fizičke mogućnosti da sa odsutnim zvaničnicima Ministarstva odbrane i OS stupi u kontakt...\" ???!!!!!!
O ljudima njihova djela govore! Osluškujte da li će za vas neko reći da ste ljudi! Ako čujete dobro je , ja još nikad nisam čuo tako nešto!
ni smo svetionik slobode na balkanu.........za vas ne znam dal ste uopste ljudi
Teško narodu koji se zlom ponosi\" Imaju li srbi ijednu svijetlu tačku u svojoj istoriji?
sta veli KARL SMIT I ARENTOVA? $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$
\"SVAKA VLADA PREUZIMA ODGOVORNOST ZA DJELA I NEDJELA SVOJIH PRETHODNIKA, A SVAKA NACIJA ZA DJELA I NEDJELA IZ SVOJE PROŠLOSTI\"! \"Ajhman u Jerusalemu\"!
u tom slucaju ce rodjendan Ratka Mladica biti drzavnio praznik u Republici Srpskoj covjhek koliko ja znam nije osudjen... a takav HEROJ naveci srpski sin nema veceg zadnjih 50 godina...sad ce Bosnje bla bla bla da je trebao biti uhapsen bio bi do sada ne bi zivjeo u vili sa bazenom... najveci fazon je bio u Mostaru prilikom odigravanja utakmice Partizan - Zrinjski Grobari misleci da vrijedjaju Hrvate pocnu Srebrenica, Srebrenica a cijeli stadion ustane i aplauz...ovi nemaju pojma sta se desava opet Srebrenica, Srevrenica...aplauz jos snazniji Grobari se sjeba li...
Nemojte da brišete pristojne komentare. Neka Klaba i Šaraba pokrenu istragu protiv Radmanovića za zloupotrebu ovlasti i pozdravljanje vojnika OS BiH \"srpskim\" pozdravom -pomoz bog junaci- i tako nas oni uvjere u nepristrasnost i dobre namjere.
kera je trebalo samo zakopat i popisat se na humku
ljudi moji njih samo treba pitati pusite li? i idemo dalje, treba samo ignorisati a ne diskutovati o tome.
sahrana je kad pop opoje,a kad dzukelu bacas u rupu,to je dzenaza