Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eksrurzija u Dubai na Expo njemu i NiP-ovcima 4.5 miliona KM!!! Sumadijada na Igmanu 4 miliona KM!!! Sumadijada “skucajno” ispred hotela Igman za koju je nezakonito potpisao prodaju “investitorima” tj. Titu i Dinu za 4.5 miliona!!! HALO TUZILASTVO, POLICIJA???
Evo i experta za sve i svasta. Teleci pogled i lazna vjera u boga.
Lik samo vrti jednu plocu presipanja supljeg u praznog lafo rodna ravnopravnost lafo socijalna karta mami ti Delicu izradi tu kartu preko 70 ppsto stanovnistva jedva sklapa kraj sa krajem dok takvi kao ti zavrcete i hapate iz dana u dan.
ovaj isto vegetabu sve se mjesa
ima li kakva borba i prava pomoć za nas koliko toliko normalne?