Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crveni kmeri
g.o.v.n.a komunisticka
P.o.k.e.n.j.a.m vam se na svih sedam ofanziva, pardon rezolucija.
Samo jedno čekam, a to je ZAKON O OPLJAČKANOJ IMOVINI, pa makar bio i samo federativni! Onda ću procjeniti stepen ublehe i odlučiti se da li da glasam za SDP ili Ibru Spahića i njegove Građane.
REZOLUCIJA BOŠNJAČKO-MUSLIMANSKO-FUNDAMENTALISTIČKE STRANKE U BORBI PROTIV HRVATA, A ZATIM I SRBA!!! DOKLE ĆE IĆI U SVOJIM FAŠISTIČKIM NAMJERAMA OSTAJE NAM DA VIDIMO! PS. TAKAV KARAKTER SE TEMELJI NA ISKUSTVU A NE NA PRETPOSTAVKAMA!
koga boli k....
svaka cast .... jedina ozbiljna stranka u bih
\"Ne zbog krize u SDP-u, nego zbog sveukupne političko-ekonomske situacije u zemlji\"..... Se ne prave kongresi, nego se radi da se ta situacija promijeni. Ozbiljno radi !!! A vi ste potrošili godinu dana onako, ali niste ni navikli biti u vlasti duže od godinu i pol. Očekujemo formiranje vlasti pred kraj mandata. Bravo slučajni prolazniče !
kakva jb rezolucija. u KS imate skoro pa apsolutnu vlast a vidite sta se desava svki dan. vi i vasa rezolucija
Usvojeno 6 rezolucija i jedno novo poskupljenje električne energije, gasa, vode, grijanja, smetljarine, registrovanja vozila, nafte, cigareta, alkohola, kruha, tv pretplate, telefona, gradskog prevoza, higijenskih uložaka, kondoma,održavanja zaj.prostorija, tariguza, zraka i dr..... Valja hraniti ove sa pravom glasa a nije ih malo 547, a mora se nešto dati i onima bez prava glasa za lijepljenje plakata idr...
više!
Jasno. Trebale su im ovlasti da se zblize sa nacionalistima, a nisu to mogli bez \"rezolucija\". Vidjecemo, kako ce biti dalje, ali ce SDP od socijaldemokratije imati samo jos manje.