Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ti matorih komunjara, lijepo je vidjeti kad se sami pokopate...
...aj bolan, zuko, i mladi muslimani sve 80+ :))
kako mi nedostaju oni crveni placenici.nema vise onih komentara i velicanja.jadnici,jos im nisu dali novac za posmatranje izbora.jeftina radna snaga.pijuni cisti hahahahah
Šta su ovi govorili protiv SDP-a kada su ga napuštali, pas smaslom ne bi pojeo, a sada ljubav do nebesa. Komunisti se u grobu prevrću.
Varam li se ili je na slici broj 6 Jašarević Alma koja je bila u SDA, pa postala vjećnica u OV Stari Grad ispred SBB pa otišla u nezavisne vijećnike?
Sta je ove mase budzetske, ko ce to poplacati.
Za mene i većinu ljudi USD neprestaje samo sa javnim djelovanjem već prestaje UOPŠTE SA DJELOVANJEM. DAKLE SDP I USD = NAŠLA KRPA ZAKRPU. NARODE RAZMIŠLJAJ SVOJOM GLAVOM NAREDNIH GODINA, NE NASJEDAJ NA NJIHOVU PRIČU. UVIJEK JE BILO SA KIM SI ONAKAV SI A POŠTO JE USD JEDVA DOČEKAO DA SE PRIVALI SDP ZNAČI ISTO MISLE, RADE, ŽELE, ISTA IM JE ŽELJA I ZA ,,HAJROVANJEM,, HAHAHAHA ZA MENE KAO DA IH NEMA.
Na Balkanu od 1990 ne postoji ljevica osim naziva u stranakama koje na to asociraju. SDP, SNSD, USB, UBS, S ovo S ono. Radi se o klijentelistickim udruzenjima koje PR-om dolaze do fotelja. Paraziti drustva.
...prodaju titin brend obespravljenima...
Pet dana prije nego je sjaho sa funkcije predsjednika SDPa Zlatko vuče ovaj potez. Pored instalacije Nikšića po Dodikovom receptu, 7 glasova više od polovine, instaliro je i ove jadnike iz SDU. SDU je u koliciji sa DNZom, SPPom i LDSom osvojio 13 000 glasova u Federaciji. Nažalost i DF je osnovan iz istih razloga. Zlatko je znao da slijedi krah na izborima pa je poslao Komšića da uzme dio vlasti. Logično je i bilo da će DF samo zamjeniti SDP u vlasti sa SDA i kraj priče. Glupi narod je opet nasjeo. Država gdje je i vlast katastrofalna za narod, a opozicija (SBB i SDP) obećava toliko da se čine kao i gori od SDA i DFa.
koji ste se urac onda odvajali ?
PA MISLISLI SU AKO SE ODVOJEDA ĆE LAKŠE I BRŽE DOLAZITI DO NAFAKE A SADA IM JE SDP VJEROVATNO I OBEĆAO MALO VIŠE (PRI PODJELI PLIJENA OD OVOG SIROTINJSKOG NARODA) PA SU SE PONOVO SPOJILI. A ZNATE KAKO JETO KADA SEBRAK JEDNOM RASFORMIRA, NEKI PUT BUDE POKUŠAJA I POMIRENJA ALI UVIJEK BEZ IZUZETKA NA KRAJU PUKNE. OVO SU SVE POKUŠAJI NE ZA DOBROBIT ZEMLJE, AMA NE, ODAVNO SAM SKONTALA DA OVDJE ZEMLJU I NAROD NIKO NETRETIRA NEGO POKUŠAJI DA SE DOMOGNU KROZ FOTELJE DO LOVE, DRPANJE JE NA DJELU. BOSANCI I HERCEGOVCI-PROGLEDAJTE.
Jest vala.vidim je poceli transferi.ovdje ce biti jacih prelazaka nego u ljetnom prelaznom roku u fudbalu....
HDZ do groba!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
...sa srećom se ugasili...i vi i oni šatro socijaldemokrati.