Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove udbase lagumdziju i radonjcica eliminisati iz bih za sva vremena imali smo ovo devedesetih i sta bi genocid samo kada vidim lagumdzija u srebrenici uci fatihu treba mu obadvije ruke otkinuti on nezna slovo od toga kao ni radoncic
EVO SMO DOŠLI MLADI MUSLIMANI, NEK SE SAD ZNADE PO SVOJ ZEMLJI TOJ NEĆEMO TRPJET`SLABOSTI NI STRAHA MI ĆEMO SKRŠIT` DUŠMANINA SVOG. ZBIJENI ČVRSTO NAPRIJED IDEMO NOŠENI SNAGOM ISLAMA SVOG JEKA KORAKA NAŠIH SE ČUJE ZELENI SE BAJRAK NAD NAMA VIJE. “ALL.AHU EKB.ER! SVUDA SE ČUJE MLADEŽ SE BUDI IZ MRTVILA SVOG ISLAM ĆE BITI ŠTO JE NEKAD BIO MLADI ĆE MJESEC OPET BLISTATI.” Naprijed Abdulah Skaka, idemo naprijed jer oni znaju da nam ne mogu ništa. Na ovom dunjaluku gazije, na ahiretu dženetlije aBd. mlada SDA
Jesu to koalicioni partneri druga Zlatka isprebijali Šteficu, ako, ako, A3az je naš, svi šute.
Drzava je takva kakva jest i neupitna je, suverena u međunarodno priznatim granicama, i samo takva moze biti po ustavu i zakonu i međunarodnim sporazumima. Pustite se vise price o neizvjesnosti Bosne, nju plasiraju samo oni koji se hoce dograbiti vlasti. Ja sam Bošnjak, volim Bosnu vise nego samog sebe, moj otac je u ratu ostao 100 % invalid braneci Bosnu. Ali takve price ne donose nikakav napredak. Sa ovog stanovista mene interesuje radno mjesto, sta cu sutra jesti a isprazne price o razlalz drzave me ne interesuju. Vjeruj da smo ekonomski snazni koliko treba da budemo nikog ne bi zanimala ni RS ni FBiH, ljudi bi se bavili svojim zivotom i radom. SDA je imala 22 godine da nesto napravi od drzave u ekonomskom smislu, a mi samo brojimo njihove pljacke, to je jednostavno cinjenica. Ako ce se vec pljackat, de malo neka i drugi kradu zasto sve jedni te isti????
Najbolje što se moglo desiti u SDA je puštanje vode u čučavac za ovim vlaščićem desnicom-ljevicom. Važno je da se očistimo od vlaške kop.iloadi koja se nak.otila za vrijeme neopreznog i izgubljenog u vremenu Tihića. Treba sada početi sa pripremama za post-Tihićevsko vrijeme, treba misliti na hapšenje i oduzimanje državne imovine Fahri, pljenidba nebodera, raskrinkavanje dila sa Miškovićem, oduzimanje bivše imovine KPJ-u koju harči Zlatko, šupiranje zlatka i njegove krv.ave bulumente sa univerziteta koji ne daju FAtmiru da doktorira. Trebamo se spremati za vrijeme koje dolazi.
Mirno spavajete dobro sam prodao Bosnu mozda nesto ostane i za Vas
Samo tako zlaja nastavi, tvoji novi koalicioni partneri iz Ljubuskog tuku sve sto predstavalja zdrav razum, sve sto nije nacionalizam i sve sto ne misle kao i oni. (Stefica Galic. Nedjo od Ljubuskog ).. Savka cast Zlatko odabrao si prave, izdajnice drzave i Bosnjaka i Muslimana... Ustvari ti i nemozes da budes izdajnik ni Bosne i Bosnjaka ni Muslimana jer nisi ni Musliman ni Bosnjak a mozda ni Bosanac jer ti si samo slucjani prolaznik
nije u pitanju pozicija ili opozicija, nemoj tako površno da gledaš stvari, u pitanju je država, SDP je pokazao da nezna da je površan, olako sklapa sporazume na štetu Bošnjaka i Države, ne poštuje nikakve normativno pravne akte i mehanizme koji štite državu. Opsnost je za BiH.
Necete raditi nista sto vec dosad niste radili. Samo ima mala razlika, SDP zna kako je biti u opoziciji. Ja se brinem za vas vi to niste navikli, a pogotovo vase glasacko tijelo i kadrovi koji su navikli na drzavne pare, a vise ih nemaaa. Kako ce da se razidje clanstvo jer je vecina kadrova u SDA foteljaska, oni bi prodali i sebe i stranku i Aliju za 100 KM. Čast onim izuzecima(a ima ih) koji su u toj stranci radi neke ideologije. I jos jedna molba: Mole se zaposlenici svih drzavnih institucija kojim je sada nesigurno radno mjesto zbog promjena na vlasti da za vrijeme radnog vremena obavljaju radne zadatke i da ne kokodacu i ne pisu zalopojke po portalima.
SDP i SBB manje na vlasti više je Bosne i Hercegovine, zato patrioti nedajte ovim političkim diletantima da zavladaju prodat će nas, bit ćemo manjina, živjet ćemo u pjasu nalik na pojas Gaze. \"Nova parlamentarna većina\" kriminalna hobotnica koja se igra sa osjećanjim bošnjaka i državom BiH.
DRAGI NASI SDA POSLANICI, SAD PONOVO NAZAD U BAKIJE U ILEGALU.
trebalo je ovo malo SDA-u, nek se trznu i konačno shvate dA živimou leglu dušmana, kobri i poskoka, i nakon ovoga slijedi: DIGNI SE IZ PEPELA, KAO STO PUT DO SADA, SAD S MIRISOM LJILJANA, LJUBAVI MOJA SDA
S-Stranka D-Degenerisanih A-Anadolaca .......................
Ženja, Vlado, Damire, Lidija, Zlatko, Denise, Srđane, na vašu žalost pripadnici ste soja koji odumire, bukvalno, izumirete ko dinosaurusi. Ono što Erdoan hapsi i mete po Turskoj je mala maca šta ćemo vam raditi kada MI dođemo na vlast. Sve za BOSNU, BOSNU ni za šta.
Zlaja, Fahro, i ostala bagra, napušite se velike baliske kur.Čine.