Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj narode kako vam prodaju ublehu ovi \"tamburasi\". CUj oni su putovali autobusom i to do Zenice. Kako je to dirljivo.
@p.i.p.o Što si čovjeku dao pogrešan broj mobitela, ipak ti kao i većina Dimitrijevića sa Šugavice nemaš dandamu! Zašta BRAVO, majke ti? Ti očigledno ne vidiš dalje od nosa!
i sad će Zukan naći jedno 929 lažnih invalida (među umrlim) i izići na TV. Muljator i ubleha koja gostuje u svom ministarstvu. Samo se bavi smještanjem kadrova u SB kantonu.
Tri pjesme za smrde (ova prva mi je najdrza, a i thompsonova verzija je da se najezis): http://www.youtube.com/watch?v=n1XxekDBatM http://www.youtube.com/watch?v=w7Yy8E0tvxM http://www.youtube.com/watch?v=exmdwzeuUqU
...i zaboravio sam, najbolji ste mi vi što pišete \"ma pojma vi nemate...\" Zlajoglu klonovi :)))))
Gorivo je pič* dim šta će ovi naklepati, živi bili pa vidjeli...i btw, zar zgrada ZDK nema salu za sastnake? Sarajevo - Zenica u dva pravca je 150 km, cca 20 KM goriva po vozilu. Ova sala je min. 500 KM za dan, prema tome o čemu pričamo???
ne vrijeđa me što lažu, vrijeđa me što misle sa SVI MI ovo ne kontamo
nasa draga Zenica dovoljno smrdi i bez prisustva ovih licemjera.......... hajte vi lijepo u PM.........
Nikšić postavi burazera na funkciju, i još se ibreti što ga neko oko toga propituje.
majko, nikada se veca buka nije dizala na bilo kakav pozitivan potez. Ko od vas majmuna zna da je za vrijeme vladavine Paravca, Izetbegovica i Jelavica u Predsjednistvu BiH, u isto auto do podne sipan benzin, od podne dizel. Ko zna da su na toalet te godine potrosili 1 milion KM. Ma pojma vi nemate, sada ste se odjednom, nakon 20 godina lopovluka, nasli da komentarisete salu za sastanke. Para i pameti nikada dosta.
Kome oni zamazuju oči? Putuju autobusom da uštede 500 KM i zamažu ovom glupom narodu oči, a ovamo sve sestriće i tetiće zaposlili u Nadzorne i druge odbore na visoke plate. Imaju po 7 savjetnika i kupuju avion. Ali, očigledno ovakvi fazoni tipa \"vozi Miško\" u autobusu pale kod ovog jadnog naroda koji nikad ne misli svojom glavom. Pa nek vas onda varaju kod očiju. Najgora vlast do sada. Ne samo da laže nego svijesno manipulira sa plitkom pameću jadnog stanovništva.
forumashe da sto prije poseru bilo kakav pozitivan potez. Ne mogu da vjerujem da jos nije okarakterisan kao mafijasko-ublehasko-populisticki potez mrske nam nove vlasti. Brankovicu vrati se i kradi otvoreno, vidis da je ovaj narod ovca do ovce.
\'\'Ko to tamo pjeva\'\' - drugi dio
Svaka čast što si ih provalio, za ove levate što misle da oni na pauzi jedu hljeba i paštete. Država za Pola Pota :)
ha, ha, ha - a gdje ovo zasjedaju - u jednom od luksuznijih sala u Zenici - radi se o hotelu Dobrovnik.......