Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast mladima SDA ZENICA! SAMO NAPRIJED Alijinim putem, pametno, mudro, ljudski... igrao je naslabijim figurama u balkanskoj šah partiji, i barem izvukao iz ničega remi... na nama je da gradimo bolju državu#
Sad treba da znamo kako je njemu bilo boriti se sa svom ovom stokom pocevsi od ovih nasih ..pa dalje u americi i evropi.... nek mu vjecni rahmet to je bio pravi i jedini predsjednik ...covjek prije svega
Da nije bilo Alije nebi bilo ni RS. Da nije bilo Alije danas bi BIH bila cjelovita. Trebaju mu mauzolej napraviti u Banja Luci.
Covjek koji je ostavio gladnog kriminalnog monstruma SDA iza sebe.Covjek koji je potpisao republiku srpsku, prodao srebrenicu a izvukao svog pulena Nasera iz nje helikopterom. I na kraju krajeva pozivao na mir tako sto je govorio neboj te se rata nece biti. znao za sve pljacke u sarajevu i profiterstvo a nista nije ucinio da to sprijeci.Ako je to dobar vodja onda neka vam.
Koje Bosne? Ovo djubre od drzave vi zovete Bosnom? Od tolikog Alijinog svjetla ste oslijepili....
Alija Izetbegovic je bio za mene jedan i jedini i komadant i Predsjednik jedne i jedine nam nase drage ove nase domovine Bosne i Hercegovine i zauvijek ce tako i biti pa svidjalo se to kome ili ne bas me briga.Nek ti dragi Allah podar isve najbolje na onom svijetu moj komadante i Predsjednice i ne kt ije rahmet tvojoj plemenitoj dusi.
Uh, tek sad vidjeh: Mufid Memija o Aliji Izetbegovicu??? Stara ohrdana komunjara o Aliji I. ????? Da je prije 30 godina Mufid bi se Aliji krvi napio!! Pa vi vidite?!
o pokojnicima sve najbolje-ipak ce istorija odgovoriti kakav je bio u stvari i sta je ostavio iza sebe
Ne bi bilo Bosne, da nije bilo SVIH nas koji je volimo. Sa Alijom, Kuntom, Pantom.... ili bez njega!
@alija o mrtvima sve najbolje..stara je poslovica...a tacno je, da nije bilo rahmetli gospodina A.Izetbegovic, ne bi bilo ni Bosne, ni muslimana u Bosni. Jos jednom, veliki respekt g. Aliji.
JA BI SVJETLO ZVAO MRAKOM DA TE NIJE ALIJA
h ebem ti mamu uzurpatorsku..da nije bilo Alije ne bi bilo ni Bosne
Nije on bio nikakav \"prvi predsjednik BiH\", nego Predsjednik Predsjednistva BiH. Osim toga bio je uzurpator, jer nije dobio najveci broj glasova na izborima za tu funkciju 1990, nego ga je SDS tu postavila u saradnji sa Beogradskom mafijom.