Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored nedostatka \"finansija\" nasa Islamska zajednica je u nedostatku \"sluzbenskog\" kadra. Prijednost imaju ucesnica za izbor Miss BiH prethodnih cetiri godine. Ako je kojim slucajem ucesnica Hriscanskog imena takodje je u mogucnosti podnijeti zahtev za posao,u tom slucaju za vrijeme radnog vrijemena treba izabrati ime islamskih korijena. Npr Jelena ce biti Lejla. Jos jednom pozivamo na mir i toleranciju i medjusobnu ljubav svih gradjana regije!
Postovani MUSLIMANI! Kako ste vec upoznati sa ovom globalnom krizom. Prvobitan cilj posijete je reorganizovanje na finansiskom nivou. Naime rijec je o promeni \"ZIRO RACUNA\" te glavni racun se prebacuje u \"Raijfaizen banku\" od danas \"ensalah\" novce uplacivati na acount- Preporoda-Reis Mustafa Ceric. 769-356-654-00 za sve uplate veche od 50 € izdajemo specijalne putovnice i pohvalnice sa kartom za vislje mijesto u Dzenatu! Za uplate od 300€ pa navishe, jos vislje mijesto u Dzenatu odjeveni u Kadifi. I vlasnistvo akcija u kooperaciji \"Daimler-Mercedes\" sa fiksnom kamatom od 4.9%. = Alahuegber-Bog je Uzvisen.
cujte vi muslimani, ako vec ocete da se bijete,slobodno se pobijte, ali nemojte kasnije sa onom starom pricom da vas Srbi ponovo biju..
otkad to vlada jedne drzave samovoljno organizuje vjerske zajednice, bez da pita taj isti narod kome organizuje tu istu vjersku zajednicu?????? Neko se nedje mijesa.... nisam nikakav musliman, ali brate sto je previse, previse je... i ponekad moze biti kontra-produktivno.
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.
Mogao bi Cera dobiti po pički...
Kahn, grijesis! Ne postoji srpska pravoslavna crkva BiH vec se dobro zna gdje im je sjediste i ko im je poglavar. Katolici takodjer imaju svoje sjediste u vatikanu, dok jedino muslimane su razdjelili na milion nacija, a to Islam ne dozvoljava. SPC a i katolicka crkva sigurno ne priznaju ni BiH niti njene granice i svakodnevno rade na rusenju iste. Necemo biti naivni da ne vidimo ko je formirao instituciju novog Rijaseta i Reisa u srbiji i pod cijim je on uticajem i ko ga placa i cije interese zastupa.
Musliman: Ocito sa si malo profulao. Posjeta je bilo iz Srbije i Hrvatske ali niko nikada nije posjecivao neku od nekakvih novoformiranih grupa koja kaze da mu poglavarstvo nije u BiH , vec negdje drugo . Npr. Kardinal Puljic je domacin ispred Bosanske nadbiskupije a ne nekakve koja sebe obiljezava kao dijelom nekakve iz Zagreba , tako isto i iz Srbije. Sve u redu ali Ceric mora naci sagovornika u IZ Srbije a ne nekoga iz njenog dijela , koji imaju nekakve politicke ciljeve . Hvala !
UKINUĆETE VI SPC onda kada ne bude Srba u bih,a dokle god nas bude dotle ćete nas mrziti,ali pas koji laje ne ujeda,ne smije te vi Srbima ništa!!!!!!!
Kahn, a kako su obojene posjete srbijanskih i hrvatskih crkvenih posjetitelja Bosni? Ko to kaze i ko moze da nam zabrani da se muslimani ne smiju mjesati u politiku? Mi cemo koliko toliko gledati nase nacionalne interese, dok ovi lopovi na vlasti gledaju samo sebe i prodali bi narod i drzavu za pare.
Nije lijepo da Musliman proklinje, ali moram ti odgovoriti, pa Bog dao da se tvoje zelje prema Reisu Cericu ispune na tebi i tebi najdrazima. Pored toga, ne brinu me tvoje zelje, jer Bog sigurno nece primiti dove nevjernika i onih koje mrze Muslimane.
Musliman:S obzirom da je cilj njegovog posjeta politicki obojena a ne iz vjerskih pobuda zbog toga sam i napisao svoj komentar.
nadam se da će nam se otud vas cjel u tabutu vratiti,bogda mu se lopovsko i kameno srce,hoću reći sjeme zatrlo
Kahn, a ne smeta ti kad slicne posjete iz srbije i hrvatske dodju u Bosnu? Ili smatras da oni dolaze sa naivnim i dobronamjernim ciljevima?
Ceric je virus H1N1. Nije Ti Cericu zdrava i u duhu vjere iskrena posjeta drugoj drzavi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razmisli kakve posljedice moze imati tvoja skrivena i prljava radnja koju prezentiras na ovakav nacin ?