Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RESPECT KOMSIJE !!! AFERIM
Ujedinit se protiv dusmana, ubicr se moraju pronaci.
Pa naravno. Šta su organi pravosudža do sada otkrili ? Ko je ubica i zašto nije u lancima ?
Ma, ništa se ne mora. Huliganska posla. Tražii, dobili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko se uhvati MANGUPLUKA I HULIGANSTVA, realno moze ocekivati uvijek ovakav kraj. Nikad ne znas i kamen te moze pogoditi i ubiti. sve je do ponasanja navijaca. Sami traze, sami dobiju. Policija te tuce, pa sta, suti i trpi, trazio si, ocekuj to.
sranja su pravili, huliganska posla, izgubis glavu i sta sad treba? Traziti krivca? Nema toga nigdje. Rulje se uhvatis, kao rulja ispaštaš.
Kapa do poda
Svaka cast.Ja sam Manijak ali boli ono što se desilo u Sirokom a još više boli to što do danas Vedranov ubica još slobodan šeta.
respect
a pored vedrana,počiva hasan vukotić.95% bosnjaka,islamizirani hriscani.
@Nenadjebivi13 pod zemlju da istruli,gde i tvoje.pa nije valjda da ce bradati deda sa neba,da mi odredjuje sudbinu.
Svaka čast komšije ! Bravo !
Hvala komsijama i svaka cast
Za pohvalu, svi smo mi raja izvan stadiona! Istina za Vedrana!