Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je Carla del Ponte musko?!
Djula bona nekontas ti nista nema bosnjak to je nesto imaginarno kuzis postoje Hrvati ,Srbi i muslimani ja stvarno neznam koja je to bosnjacka nacija ,a da ti pojasnim malo moja ti ,Bosna to je geografsko ili zemljopisno podrucije i nista vise ,nema nacionalnosti bosnjak nepostoji i nikad nije postojalo to je izmisljeno bas kao i Miki Maus,pa ako postoji Paja Patak i Miki Maus onda i bosnjaci .... vas postovani i nadasve uvazeni Hrvat iz Mostara
Gospodo draga ,dragi moji Bosanskohercegovci, Nasa Domovina Bosna i Hercegovina je ponovo postala " Tamni Vilajet" kojeg " ukomponovase" u institucije nase drzave Srbi,hrvati i Bosnjaci. Oni su svjesni da je kriza Nacionalnog identiteta kod Bosanskohercegovaca proslost i da se danas vise od 70% drzavljana BiH zeli izjasniti kao pripadnici Bosanskohercegovacke Nacije i Bosanskohercegovackog Naroda i oni cine sve i cinit ce sve da tu probudjenu nacionalnu bh samosvbjest zaustave ili sprijece . Svjedok sam da nas Bosance " banuju" sa svih Foruma gdje se pojavimo a upravo se to dogodilo i meni na Forumu ovoga sajte sa-x. Gospodja Del Ponte mora pratiti i danasnju situaciju u BiH jer joj i danasnja srpska,hrvatska i bosnjacka politicka opcija u BiH moze razjasniti mnoge ratne dileme koje su nastale u bosanskohercegovackom domovinsko-oslobodilackom ratu. Hvala , Vasa Djula , Bosanka !
PRISTAJEM NA SVE KAZNE PA I NA SMRTNU SAMO NE PRISTAJEM DA ME OVA SEKSUALNO UZNEMIRAVA U HAGU..
MA TO JOJ JE TJELOHRANITELJ... NE BI CAK NI JA NAHRANIO OVAKVO GRDNO TIJELO KO POGODI DA LI JE OVO MUSKO ILI ZENSKO NAGRADICU GA...
A, vidi ovoga u donjem desnom uglu, kako je "kuzi"... Ma sve mi se cini da je on nesto ljut na nju i da bi je rado "opalio" iako je grdna kao da ju je pravio Jaser Arafat..
Za cetu iz cikaga dali mozes malo vise dase prestavis , i sta ti mislis zastose to desilo stose desilo , sa muslimanima u Bosni. Kaku je ulogu igro cetnicki pokret, zastosu Muslimani kako ti rece sa Sokcima. Kakose osjecas kadse sam nazivas Cetnikom, dalitije savjes cista , dali spavas mirno , imasli ruzni snova. Opisinam kakoste razbili Hrvate ( jersito opiso u predhodnim tekstovima). Evo imas priliku dase ispricas i ako imas savjesti dase izvines na tvojim postupcima.
Molimvas poslusajte samo pjesmu DIN MERLINA pacevam sve biti jasno ( MOJE ZIVOT SVICARSKA) Gospodja Del Pnte ima tuzilastvo na zavidnom nivou , i posjeduje sistem rada i zna sta hoce u svakom nivo , i zatoste nedorasli da ovaku gospodju kritikujete.Licno mislim da nas sistem tuzilastva treba vise da saradjuje , sa ovakvim sistemima organizacije, djelovanja, pokretanja postupaka, i dase primjeni u nasem sistemu nesto slicno stose primjenjuje u Svajcarskim ili Haskim Institucijama Tuzilastva. Od budalase uci , a od pametni jos vise.
Znate za onu trla baba lan. Ima li panje? Sve se bojim da ova "ljepotica" radi ovo za djaba.
jebe te u ta usta suplja i tebe i SFOR i NATO i sve odgovorne i one koji su u stanju da uhapse sve ratne zlocine, ali oni to nece niti zele !!! Kaze: bila bi zadovoljna kada bi u narednih mjesec uhvatila karadzica.." e karla koji su ti onda kurac, pa uskoro ce 10 godina od kraja rata, a ti bila zadovoljna za mjesec... c c c mrs
BRAVO ABRAHAM...svaka ti cast majstore...Nije bitno da li je tekst kopiran ili si ga sam napisao ....vazna je poruka u njemu.... Samo taok nastai......a vi ostali papci idite na WWW.IDIJEBIMATER.COM PROVJERITE STRANICU I NAUCITE SE KULTURI!
Fino ti to iskopiro iz Slobodne Bosne il Oslobodjenja mater jebo svoju. E kad vidim ovakve gluposti uzo bi pusku i opet u rat. Text je ugodan za citat al si se sjebao u nadovezivanju texta. Ja neznam, al dokle ovi umnorazaraci nece da svate da je Bosna napadnuta. Najbolje bi bilo da smo mi bez predsjednika, stranke, beretki, Juke, labudova, ademovica, vikica, lasti, caci, imamovica, zajki, sehovica itd. usli u taj rat. STA BI ONDA BILO?
U ovom ratu u Bosni okupili su se svi ratovi od njenog postanka (a u Bosni je bilo dosta ratova, barem po dva za svaku generaciju u posljednjem mileniju) i svi su imali svoje oltare i portale, svoje huškače, svoje telale, svoje bajraktare, svoje ratne formacije i bojna polja, svoje saveznike i svoje izdajnike, svoje..., jedino dobri Bošnjo nije imao ništa više od žive glave i nebeskog uzglavlja prionulog za bosanska brda. Osnovao je državu za svoju dušu i, konačno, u Bosni ostao i bez države i bez duše. Ali ni to nije kraj priče – dok dobri Bošnjo kao samotvor šuti, stvorovi koji su protjerali Bosnu iz Bosne ponovo divane o bosanskoj državi i duši bosanskoj, kao da je Bosna Aladinova čarobna lampa. Nerotkinje više ne moraju krasti komadiće obeliska sa njegovih nekropola, bezimeni kameni spavači su s dobrim Bošnjom ionako s heretičkog neba pali. Gomilaju se nove munare i zvonici, doista njih je na dunjaluku malo. Promoviraju se novi generali da se brane i napadaju po nedosanjanim gradinama i gradovima. Slijedbenici Izetbegovića, Tuđmana i Miloševića nadaju se da više neće imati ko za Bosnu ratovati i moći će je u miru definitivno izbrisati na sunčevoj mapi nade i beznađa. Sila, koju su Milošević, Tuđman i Izetbegović u Bosnu doveli da ih od nje zaštiti, više nije samo to - zato na sve načine pokušavaju da joj Bosnu omrznu, ne bi li se i te prisile oslobodili. Richard Holbrooke im je poručio da će im to omogućiti ako uhvate Radovana Karadžića i Ratka Mladića. Za eventualno preživjele, u koje sumnjaju da su razumjeli njihovu namjeru i protiv nje su, pripremili su svoj (domaći) Haag. Moj Generale. - Braniš li to Radovana i Ratka? - Generale, Bosna se još samo uz njih spominje. Historija je plejada ubica. Uostalom, nisu opasni Radovan i Ratko - opasni su "demokratski" projekti koje je Izetbegović u Daytonu odbranio svodeći odgovornost za genocid na pojedinačne slučajeve. Svjestan da je i njegova Stranka demokratske akcije sudjelovala, i još sudjeluje, u B O S N A C I D U.
vidi joj cefa mater joj jebem zutu ko da je iz sandjaka ... i koga je to ona uhvatila da mi je znati heeheheh...
samo te pratim