Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek ce da te zaboli i tebe i tebi slicne :)
Zadnji put me boljelo kad me tvoja nana uhvatila za cunu pa ne pusta
Mislis da svojim debilnim (ko fol duhovitim) komentarima vrijedjas mene? Izjave uvijek govore vise o onome ko ih daje nego o onome o kome se daju. A zao mi je ako si se ti nasao u onoj grupi bosanskih pravoslavaca koji su se za djaba zrtvovali i sto te ta istina boli!
Nije ti se ni nana uvrijedila kad sam joj dao gore navedenoga pa ne vidim razloga da se i ti uvrijedis
Joj sto me uvrijedi :)
Njima RESPECT! , a tebi...
Pocetak kraja, ako Bog da, fasisticke tvorevine - RS-a. Zao mi je samo postenih srba, koji se zavedose pricama o ugrozenosti i obecanjima o samostalnoj drzavi. Valja se njima sada suociti da su napravili zivotnu gresku i da su zrtvovali za pogresne ljude i pogresne (genocidne) ideje. To ce biti tesko i moze prouzrokovat znacajne probleme, narocito kad pocne "driling" i hajka od vec davno znanih struktura (koji su to poveli od samog pocetka) i u Srbiji i u RS-u. Medjutim vjerovatno znaju da sad nije '92. Al' mi je vise drago za one Srbe koji od pocetka bjese i ostase vjerni zajednickoj nam drzavi Bosni i Hercegovini. Njima RESPECT!