Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.\"..jer to snažno generiše nestabilnost u BiH..mi, naprosto, moramo stati sa tim\" Jadan je narod kojem ti drzis predavanja....a jos jadniji koji komentarise...kao ja npr. ali stvarno, stvarno si toliko dosadan, naporan, umobolan, moronski nastrojen da ne znam kako ti samo nije dojadilo vise predstavljati sebe i svoje interese, kao i interese tvog predjednika? Pobogu brate ...imate li granice u muzickim zeljama monstrume divlji?
treba muslimanima omogucit preseljenje u tursku i prijateljske arapske zemlje i mozda ih stimulisati da se vrate krscanstvu ili barem da promjene ta vrlo ruzna imena u normalna, nasa imena. u svakom slucaju im treba omoguciti odlazak sa ovih prostora radi njijh samih. mislim da bi i oni voljeli da im se ovako pomogne.
I DALJE SU ONI ZBUNJENI, NIJE BIH SASTAVLJENA OD RS I FBIH, TE DVIJE JEDINICE SU SAMO ENTITETI KOJI SU SASTAVNI DIO BOSNE I HERCEGOVINE KOJA JE POSTAJALA I ONDA KAD MNOGI NISU ZNALI STA JE DRZAVA, ALI IZGLEDA DA TI NEKI NI DAN DANAS NEKONTAJU STA JE DRZAVA A STA SU REGIJE, ENTITETI, POKRAJINE,...
opet ovaj gurbet
PA JADOVI JADNI, SAMOP GLEDATE NACIONALNOST, NACIONALNOST, NACIONALNOST... BEM VAM VIŠE NACIONALNOCT... IMATEL VI IŠTA VIŠE OD NACIONALNOST JADE JADNE......... NISU ŽIVILI MUSLIMANI, PA ŠTA PA KO JE REKO DA JESU I ZAR JE TO VAŽNO, MOŽDA NISU ŽIVILI NI SRBI NI HRVATI NI BOGUMILI, MOŽDA SU BAŠ I ŽIVILI U KULINOVOJ BOSNI SAMO SRBI I HRVATI .... ALI KO VAS TO PITA........ BILA JE BOSNA
Po logici jednog od milion lakomislenih ili bolje receno evolucijski nedovrsenih Srba ispada da Srbija i ne postoji.Medjutim ja bih rekao da je ona na cekanju.Ona ceka da se jos neki komad odcijepi i ako sta ostane to ce biti Srbija.Trenutno ona je samo jedan ogroman balkanski problem i biti ce jos,ali ne dugo,ceka se samo signal da se pokrene novi rat na Balkanu nakon kojeg ce Hrvatskoj pripasti dio Srbije,Madjarskoj takodje,Kosovu naravno,dok ce jedino BiH ostati u svojim granicaama,sa nesto izmjenjenom strukturom stanovnista.Glavni grad R Srpske ili Srbije biti ce Beograd i izgledat ce slicno drzavi Singapur. Neko je rekao da je veliki ruski kapital u tzv.RS-u,pa koliko je ruskog kapitala bilo u Iraku
Opa, bosnjaci zele rat na 2 fronte. Pa lijepo lijepo. Konacno cemo osloboditi nasu Herceg-Bosnu.
Po logici ovog IDIOTA pc ispade starija od BiH . Po njemu BiH postoji od 1995 a pc je \"osnovana\" 1991.
polako sazrijeva vrijeme da otkupimo hrvatski patent,srbima dobro poznat pod imenom oluja,samo sto ce ova biti broj 2 ,i sto ce se mjesto zvanicne primijere premjestiti se na teritoriju BiH,time bi napokon krenulo drugo poluvrijeme utakmice koja je prekinuta po zelji onih koji su se bojali da bi ulazak petog korpusa u banjaluku znacio propast svega onoga sto su pokusali ostvariti u saradnji sa jna,samo ove rede nece biti embarga niti pomoci od preko drine,jedino put preko drine ,pravac beogradski pasaluk
Dobro, kad je cenzura, evo samo vic: Kako Medvedev cestita Slovencima pobjedu u fudbalu: \"Cestitam. Stop. Sretan put u JAR. Stop. Gas i nafta. Stop\".
Koji ste vi kenjatori svi odreda...
Tako da si na osnovu toga dobio penziju, zar ne? Sigurno ima kod doktora tih pisanija. Kao i recepata za sizofreniju i to. Neka. Imaj na umu da znam sve kako ide i sta ide. A pazi sad ovo i dobro upamti: Ti mislis da ces nesto postici pjeneci ovuda. Zapravo, tako se to ne radi, to svi znaju, osim ko je ovce pogubio. To se radi onako kako radi Radoncic and co. Ti jedino mozes postici da te neko uoci kao izuzetno ekstremnu i fanaticnu osobu, i kao takvog drzi na oku. Medjutim, vjerovatno se odmah vidi da si bolestan i da svoje frustracije lijecis SAMO na internetu, jer bi bilo jako opasno da si takav i u stvarnom zivotu. Cuvaj se, Pipo, cuvaj ludu glavu.
Narocito su izlozeni tim nadnaravnim silama takvi kao ti. Psihicki labilni. Nije iskljuceno da vec nisi imao neku \"posjetu\". Jesam li u pravu?
Posto se bosnjacima ne svidja ovako ugovorena drzava kakva je, nek fino odu u maticu.
Bojis li se ti, Pipo, Drakule? Ima mnogo veliiiike zube!!! Nocas ce ti doci da te poljubi u vrat. Negdje iza ponoci, zatalasace se zavjesa, prozor se otvoriti, a unutra uletjeti slijepi mis, koji ce se ubrzo pretvoriti u nesto ljudskog oblicja. Magla ce da se stvori kao tijesto. I ti ces tad shvatiti da se nije saliti sa nadnaravnim silama. Niko im se suprotstaviti ne moze, znas to odlicno. Nemoj reci da nisi upozoren.