Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ti mislis stvarno da ce svijet trajat jos par decenija zahvaljujuci se srbima,rusima,amerikancima,englezima? ma nestat ce svi ono koji su pravili zocine,kad tad ima pravde,dosta je vladala svijetom noz i puska,doci ce opet naedertalci i pecinski cupavci,mada ih u danasnja vremena najvise ima po srbiji...znaci neistrebljiv primitivni soj...
Vlasi odjebite za ovog foruma. Idite na vas Bugarski ili Rumunski Vlaski forum. Jos par decenija i traktorijada dolazi. Ali fino cemo im to organizovati. Pored puta ce biti vruc \"kruh\" i toplo cokoladno \"mleko\" da vas ispratu maticu Srbiju.
To isto da su nakon kapitulacije njemacke, nakon 15 godina njemci pokrenuli referendum o kapitulaciji... Tako i sad, potpiso si sporazum i mozes se referenumisat kolko hos... Ne znam kome vise se dejton svidja osim ko biva dodiku, dok ne pokrade i sve uticnice iz RSa a onda ce pravac srbija ili havaji...s obzirom na ovaj sporazum o izrucivanju lopova prije havaji...
Alen...Onda biras smrt...
Sloboda ili Smrt... nismo mi ko poturci
sizofrenija, zaebata bolest. kazu samo je smrt moze izlijeciti.
Gdine English ja sam bosnjak a ne zlocinacki serv gdine English i pustite vi ove serve sto lazu stalno pravi bosanac i hercegovac i ndh gdine English za to sam uvijek bio i moj dido bio gdine English i volio Franca Ferdinanda plako gdine English kad ga je zlocinacki princip serv ubio gdine English a zlocinacki servi kamenjari iz ukrajine gdine English su samo za preko drine i u drinu gdine English a kad je poglavnik nama dao da budemo njegovi vojnici gdine English mi smo sve serve tamanili gdje smo stigli gdine English i moja nana mi pricala kako je moj rahmetli dido prije nego su ga zlocinacki servi ubili u blejburgu gdine English pobio stotine zlocinackih serva i bio nagradjen od strane poglavnika gdine English dobio crnu kosulju i svastiku gdine English al sad truhne u Bleiburgu gdine English danke usa danke deutscland danke curki danke arabija saudi mi pravi patrioti jedne jedine od bosfora do beca gdine English ne daj referendum zlocincu sa laktasa NDH4EVEr!!!
Eto, gospodine English, procitajte ove nebuloze koje pise Srbin pod ukradenim Pipovim nickom, i bit ce vam jasno s kim mi moramo da deveramo. Nije nam lako, jelde? :)) Sve gol ludak i psihopata.
Izvinite gospodine,u čemu je vaš problem?
Gdine English danke sto ste ucutkali cioniste koji znaju al su za svoj interes tamo u palestini i oni stali na nasu stranu gdine English takvo vrijeme doslo gdine English vi njima tamo oni vama ovamo a nama pravim patriotama dobro a mi cemo nasoj braci skupiti humanitarnu pomoc gdine English pa oni i ne znaju gdine English za tu trgovinu jer gdine English sve to vi dobro radite i pravo uvijeno u celofan a ne ko nas dragi hitler gdine English koji je javno to radio al dosta i on uradio gdine English tako da zlocinackih serva jos ovo malo sto ima to cete nam pomoci gdine English da preko drine i u drinu gdine English a moja majka siptarka baklavu cijelu tepsiju a rodjaci odma tonu kokaina gdine English i nafte iz saudi arabije a bice i iz Irana sucur dragom Allahu NDH4EVEr
Danke gdine English sto ste nam prodavali oruzje za one jevrejske zlatne zube gdine English da napadnemo zlocinacku jna gdine English i sto ste nas naucili da to radimo iz skola i vrtica gdine English a nase goloruke su razoruzali gdine English pa onda goloruki isli na bozic serve zlocinacke da him pokazemo da se zlocinacki bozic ne slavi kod pravih patriota gdine English danke danke NDH4EVEr!!!
Danke gdine English sto ste nas naucili kako treba i sta treba gdine English sa svim onim cnn gdine English samo vicemo genocidna srbija i genocidni srbi i vi nama milijarde gdine English da mogu nase majke srebrenice putovat gdine English i strajkovat gdine English i stalno sudit i tuzit i po spaniji i strasburu gdine English danke za hag i za sve gdine English samo sudite sudija sudija sudija sudija gdine English sto vise sudija gdine English i zlocinackog vozda iz laktasa za pepeljare gdine English nadjite sve pepeljare koje je kupio gdine English i cilime gdine English i sofe i kauce gdine English NDH4EVEr!!!
Danke na haskom sudu gdine English i na tuziocima i sudijama gdine English zlocincima sudite i hiljade godina gdine English hiljade hiljade a majke srebrenice ce strajkovat gladju i na ulice gdine English a onih 25 milijardi smo pametno utrosili gdine English da zajedno unistavamo zlocince na sudovima gdine English neka truhnu lakse cemo sudovima gdine English i sa svim saveznicima svijeta danke danke gdine English nikad nas niko nije kaznjavao samo nagradjivao za nase patriotske logore i jasenovac gdine English danke danke NDH4EVEr!!!
@Lazni,@Piponja bas ste dobro napisali!Pipo je genocidasima trn u oku,sto je smijesno to je da su morali sastavljat ovoliko duge komentare,hehehehe,dao sam im posla:-) Smjeta Pipo zato sto pise ISTINu i to je to...!evo nastavlja ,mora da sam genocidasima nocna mora:-) Pozdrav svim Bosancima i Hercegovcima pa gdje oni bili!BiH4EVER!
Gdine English sve baze i sve cete vladati sa kosova i iz turske gdine English samo istjerajte zlocinacke serve i dovrsite posao naseg dragog poglavnika i hitlera gdine English moj dido nikad nije kaznjen gdine English a bio je dobar handzar za poglavnika sve radio gdine English i nagradjen bio gdine English i sad truhne u Blejburgu gdine English al sucur Allahu sad je doceko da vi gdine English dovrsite posao i protjerate zlocinacke serve iz nase NDH gdine English sto je nama franc ferdinand obecao gdine English on je nama dao da vladamo i harac da kupimo kao sto i vi hocete da nam napravite da bude danke gdine English a bili smo manjina gdine Englis a servi zlocinacki vecina pa smo ih potamanili gdine English i nek cutite stalno o tome gdine English da niko ne zna jer su to zlocinci ukrajinski kamenjari i ljubitelji rusa gdine English a mi samo danke usa danke deutshland hvala sto ste nas nagradili sto smo potamanili zlocinacke serve gdine English danke danke NDH4EVEr!!!