Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emelica.. bombica
Pitajj Sarajevo,ili Njemačku,ustvari smo Berlin evo vec 30gog.poslije rata....jel de
Političari su djavoli u ljudskom obliku. ZAPAMTITE TO!
Fin cova Dejo
Sa stanovišta covjeka koji se izuzetno razumije u žene moram reci da se ova gospodja pali na inteligenciju i na ovog covjeka vidite kako se dodiruje tokom razgovora po nogama i dira kosu to je pravi i jasan znak koji potvrđuje sve ovo ak9 vam treba neki savet ili nešto javite te vaš lajf kouč 😎
Imamo na kliksu stručnjake za sve pa eto i ja da se predložim ostavicu vam vizit kartu svako dobro
Jarane svijet nas gura u nove sukobe. Kineski Xi dolazi u Bg na dan bombardovanja kineske ambasade,madjari sa Bg tipuju na kineski put svile,francuzi i englezi nece dozvoliti ulaz EV vozila preko te rute,a svi su konci za BiH mir izgleda u Dodikovim rukama. Gubitak Jugoslavije znaci vjeciti propuh na Balkanu.
Glup gluplji
Dzeka Muminovic lopina