Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za autoput,mnogo me raduje da se bar nesto pozitivno desava u nasoj zemlji..a tako je to kad rade ljudi koji nisu iz ovih lopovskih stranaka,znamo sta je bilo dok je na celu bila SDA.
ma ko ce se voziti autoputom ima da bude gubitak 90 posto primjer hrvatske auto putovi prazni Preko cijele godine osim kad su godisnji odmori gdje navale dijasporci
Traži lokaciju za novu đamiju.
Kaže se džamija. I vi bi gradili crkve da imate s čim!
turska svinja...
Došo Davutoglu i kaže radnicima. " dobro majku mu, manje kradite :D
Neka Asim Sarajlić potegne vitalni nacionalni interes zbog gradnje autoputa. Čestitam Autocestama Federacije i SDP-u na odličnom poslu oko koridora.