Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkrio Ameriku... -.-
Kad se toliko brinu za nas zašto ne narede usvajanje seta antikoruptivnih zakona, za kriminalnu privatizaciju neko mora odgovarati??? Za sve uništene i opljačkane gigante i radnike na ulicama se mora tražiti pravda!!!
*** te bistra
Mi bas ne znamo sto protestujemo,nek ste nam vi rekli.Ova situacija koja je sad prisutna je postala grozna,18 godina nama nacionalne stranke sve poztivne tokove za ovu zmelju opstruiraju,sad kad je doslo do totalnog propadanja,treba da se iznenadimo sto su svi na nogama.Nezadovoljstvo jje prisutno.Lopovluk,kriminal i laganje nacionalnih stranaka su presli sve mjere.
Niste nam nista novo rekli,svjesni smo mi jako dobro situacije.Ovo je proizvod koji se pravi vec 18 godina,kada smo izabrali pogresne ljude i sad u konacnici imamo unistenu zemlju,punu kriminala,lopovluka i bjede.
ma nije ba, šta ti je
.... i ostade ziv
MR. DAVIDDI, PEOPLE WANT "FREEDOM AND DEMOCRACY" AND NOT "OLIGARCHY AND STATE TERROR" I WARNED YOU LONG TIME AGO BUT YOU DIDN'T WANT TO LISTEN TO ME
ZAPAMTITE OVO STO VAM SAD KAZEM: "BUDJENJE SVJESTI JE NEKAD VAZNIJE OD SAME DEMONSTRACIJE....KAD SE SVJEST PROBUDI... DODJE I POKVARENOJ VLADAVINI KRAJ, KAD TAD! "
Da nam on nije rekao ne bi uopste znali da je naznaka socijalnog nezadovoljstva, pa 20 godina nas jedni te isti kradu, a sud nista ne radi po tom pitanju, po njima izgleda nema krivaca ...
Evropa k'o i uvijek "pizda"... (Sto bi rek'o Serbedzija, "pizda" je karakterna osobina, a ne... )
realno ne moze ljudima vise pod kozu...20 godina nas bakir pljacka sa svojim jatacima i narodu je doslo do guse.
You don't say???
Ma sta mi kazes, nisam znao :-)
Me nemoj... da hoce meni ko davati tvoju platu za taj nivo deduktivnih sposobnosti... za*** Sherlocka ej...