Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka im je rahmet ..... a ambasadoricu treba imenovati za Ministricu vanjskih poslova. Ova se žena očito ne bi obrukala u UN-u kao Lagumdžija, jer osim što ima osjećaj da momku trebaju neke osnovne stvari sjetila se i pronašla i punjač za mobitel i karticu - vjerovatno sa nekim iznosom novca - da momak može komunicirati sa familijom. Naklon do poda za našu ambasadoricu!
Dan zalosti u najmanju ruku treba proglasiti, momci ne smiju biti zaboravljeni NIKADA!!!! Navijacke grupe treba da se udruze i urade nesto, da njihova imena nikad ne budu zaboravljena...tribinu sa njihovim imenima, trans ili bilo sta..nek vjecno zivi njihov lik i djelo. Imali su isti san kao i svi mi !!!!!
sigurno srbi
Trenutak sutnje za ove divne momke protiv Argentine! Zasluzili su oni barem to. Fudbal postoji samo zbog velikih navijaca poput njih. HASIBE, VILDANE, I ALMIRE, VOLIMO VAS I NIKAD VAS NECEMO ZABORAVITI. NEKA VAM JE VIJECNI DZENNET!!!!
Bice treci entitet ili Bosne nece biti, mrs poturadi za Tursku.
Nazderali se krmetine, nalili pive i vina pa izazvali sudar, nije neka steta.
Dabogda i tebi najmilije ovako proslo konju glupi
Pogledaj zadnju video-izjavu nastradalog, pa ćeš doći sebi!
boze pomozi porodicama da ovo sve prebrode,.
Dobro bi bilo da nasi zmajevi odu na dzenazu ovim momcima.Da im Allah podari vijecni dzenet
Biće prisutni, vjeruj mi.
Stvarno vi koji dajete negativne ocijene vezano za komentare ovih momaka niste normalni ! I mislim na dobronamjerne komentare naravno.
Idioti su to bez mozgova
Čitam ovo i sekund mi fali da zaplačem. zašto se ovo moralo desiti? :( stvarno mi je žao momaka i njihovih porodica, prijatelja, djevojaka.. ne znam nikoga od njih, ali kao da ih znam čitav život, eto tako mi ih je žao.
zna li neko gdje ce biti ukopani, da li ce ih zajedno ukopati ili ce svako biti sahranjen u svom mjestu (bihac, kladusa i krupa, ako se ne varam). ako ce na jednom mjestu da se i mi navijaci iz drugih gradova potrudimo i da dodjemo odati posljednju pocast? hvala na odgovoru, ako neko zna.
Vjerovatno vozilo se citavu noc da bi na dan utakmice stigli (do podne), zatim utakmica i zabava, pa kasnje, odnosno oko ponoci opet za volan i kuci. Mladi, neiskusni vozaci, ali dzaba i iskustvo ako si umoran, nego netreba zaliti para, pa ne otici u hotel i naspavat kad se ide na dug put autom. Zalostno i tuzno, ali takav je zivot. Nek pocivaju u miru.
zasto niko ne sumnja u kamiondziju mozda je on uzrok neserece...
i ja sam se to zapitao kad sam vidio "L" tablicu na kamionu
(L) na kamionu znači ima certifikat da mu buča ne prelazi 80dB, ako nema ovaj certifikat nesmije recimo kroz Austriju voziti 22.00-05.00 i ako ima nesmije prekoračiti brzinu od 60km/h. Ima još ti oznaka L,G,U,S koje znače da ima nekih od cerfikata koje uzimaju obzir na okolinu.
Šta god da se desilo sad je manje bitno. Vođa i članovi naše navijačke grupe su poginuli i suvišan je svaki komentar, da su ili da nisu. Od sudbine se ne može pobjeći. Naša tuga je neizmjerna i uvijek će biti dio nas. Neka im je rahmet.
Neka im je rahmet...:(
NEK VAM JE VJECNI RAHMET
Rest in peace :(
Nismo svi u mogućnosti da idemo na dženazu, tako da nekim preostaje samo društvena mreža da mogu izraziti sućut i ostalo.. Uostalom momci su zaslužili da im čitava država dođe na dženazu.