Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je druze, nema se vise ideja za film pa se poslo u politiku, kao da nam nije dosta pijavica na ovom budzetu. samo si ukaljao ono sto si do sad napravio...
tako je Danise legendo nasa...
Što, da ti i Dino Mustafić možete i dalje primati platu sa državnih jasli? Prvo protjerati komunjare iz tih institucija, instalirati Bošnjake patriote, pa se onda može i 5 puta para više davati, što se mene tiče.
je vjerovatno jedina poštena opcija u ovoj zemlji. Zato, dežurni tužioci, sjašite.
Drzi se ti filma... To ti ide malo bolje od politike...
Danise, zasto je tvoja stranka toliko neprincipijelna i zasto pricate jedno, a radite drugo??? Zar vas to ne cini istim sa svim ostalim strankama?