Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Komsicu legendo :)) samo u sridu...
Bravo predsjednice !
Clan stranke koji je odmah po dolasku na vlast (koju je tako zedno cekala) je pocela da povlacii antiislamske poteze (smjena direktorice djecijih vrtica u Sarajevu, a najnovije ukidanje ulaska ocjene iz vejronauke u prosjek) daje izjavu da je u Bosni posrijedi antiislamizam s kojim se moramo nauciti nositi? Koji folirant... Vidi se da nije bez razloga politicar - jedno prica a druga iza kulisa radi...
Bravo Komsicu.Jes vidio sto istina boli.
JADO BESJEDIO u jos jadnijem krugu.Nista niscim,tuka na duduka.
Judooooooooo kontas ba
A šta misli \"uvaženi\" žaboliki mongoloid,da li ima fašizma u islamizmu?
De Komso reci nam je li ti ovaj govor piso Haris, Bakir ili Sabina... Jadnik si ti obicni, otpao od svog naroda a taj drugi te ne prihvata jer nisi o.s.u.n.e.c.e.n..Jadan si da jadniji ne mozes biti i svoje jade utapas u alkoholu..Da nisi toliko dj.u.b.r.e covjek bi se sazalio na tebe..
Isto SKOCIMIS
mirisu ti na opanak svjeze stalo u g(ovno)... OPET 08.05.2011. u 14:24 KATOLICKE CRKVE MIRISU NA SVECE PRAVOSLAVNE NA TAMJAN A DZAMIJE NA MIRIS NOGU I GASOVA KOJE ISPUSTAJU DOK SE MOLE!
GAZI GAZI GAZI US.TASE
SMRT FAŠIZMU, SMRT FANATICIMA
@zeleni zub eee hvala ti jer si samo potvrdio moju sumnju da si bljuvotina od čovika a vidim da i neznaš tko si jer ne razlikuješ nacionalnu i regionalnu pripadnost BIH = Bog i Hrvati
Halo ba Komsicu kretenu. Pa ti i tvoj posilni Lagumdzija direktno suradjujete (koalirate) sa neofazistima. Pa zar ti mislis da itko normalan moze da proguta ove tvoje bljuvotine osim Bosnjackih nacionalista? Postaji si gad nad gadovima.
@gedjo.....kako li vec.....ako se po mojim komentarima vidi da sam ja bosnjacki nacionalista onda ti nisi za stale .......vec za ludnice.....ps i nisam ti ja nikakav bosnjak vec konkretno bosanac ! SIKTER.......ps jeste posteno ....covjek je osvojio najvise glasova i to je to !
@zeleni zub po tvojim bi se komentarima reklo da si bosnjacki nacionalist ako uopce u vas ima nacionalista, reci mi iskreno jeli posteno da komsic bude HR clan predsjednistva @ti iznad sta tebe boli ona stvar koje cemo mi portale citat zar se nismo borili za demokraciju ali ne onakvu kakvu FATATV prikazuje.
Sta ste navalili na Sa-x hajd na Grude-x.com i citajte izjave Covica koji se do 92 izjasnjavao kao Jugosloven a sada je veliki Hrvat.