Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije vjera plemenitog Poslanika sallAllahu alejhi ve selem.
Sellam ef.Nusret Avdibegovic,pa zasto ne kazes ljudima ili ne upoozoris ih ,AJVATOVICA praznovjerje ,novotarija itd , Zalaosno da Islamska zajednica se vi zovete ccc kakve manifestacije i okupljanja sta vam je ljudi kakva Ajvatovica ccc. sellam da vam se otovore oci amnin
sto vlahe kmetske toliko zanima ajvatovica?
-Proslava (SDA) stranke...!
Mislim da je mnogo bolje,ako covjek zeli pratiti put Poslanika s.a.v.s klanjati svaki namaz,bar dio od toga u dzamiji,a ne shvatati vjeru kroz manifestacije a namaz sad klanjaj sad ne klanjaj(nazalost mnogo nas je takvih),,ali isto tako ne trebamo se svadjati medjusobno jer ionako je polozaj BiH muslimana tezak zbog razjedinjenosti,a jos veci problem je sto smo sa svih strana okruzeni hijenama krstaskim i ateistickim,treba prije svega zbiti redove a onda voditi diskusije....
Poslanik, s.a.v.s., podučio nas je da na Zemlji postoje tri mubareć (sveta) mjesta, kada je rekao: "Ne poduzima se putovanje osim radi posjete triju džamija: El-Mesdžidul-harama, moje džamije u Medini i Mesdžidul-aksa." (Buharija)
Naveo sam izvor gore spomenutog hadisa pa ako te interesuje lako ga je naći i provjeriti gdje je tu Ajvatovica.
Uopšte i nisam Bošnjak, nego sam upoznat sa Islamom (knjige i tako to, probaj, možda ti se i svidi). No, prije toga bi se trebao držati bilo kojeg pravopisa pa možda ne bi pisao "i dže je tu Ajvatovica".
svaka cast
Možda je tebi bosanka92 to centralni datum u godini i najznačajniji događaj, ali za društvo u cjelini Ima mnogo kulturnih manifestacija i događaja koji su značajniji od Ajvatovice (npr. Sarajevo Film Festival, MESS, Sarajevska Zima, TEATARFEST, Kid's festival, da ne nabrajam dalje, ako ništa bar smo kulturom bogata država).
to nisu obicajni dogadjaji vec muzicki,filmski,,ajvatovica je stara preko 500 godna i birnija je u historiji bosnjaka
Meni npr Sarajevo film festival ne znaci nista, Sarajevska zima isto tako, Kid's festival i ostale gluposti. Meni vazi nesto samo sto je povezano sa vjerom i to ne znaci da ja ne postujem i ostale vjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ah, ovo je za naše drage vjernike :) bez mene ko domina Prava seljačka posla