Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Početak suđenja zakazan je u 10.30 sati. evo vec je 10:50 jel gotovo
Koja psrdnja od kajmakovicke cuj nije imo dozvolu za pistolj prijesednik pola drzave. Gdje ste pisali optuznicu na 18 spratu nebodera scepina il u vladi cetniteta stvarno sprdnja nemaju zasto drugo et imo pistolj u sefu na koji ima pravo svaki prijesednik al et nije prijavio da ga ima.Pokajmacena gdje su one pare iz kese iz hodnika jesul ih pojle mace il kisobrani.
Na kraju balade,optužnica spade na posijedovanje poklonjenog pištolja bez odobrenja,smiješno!
E da vidimo kakav ce ishod da bude... Koliko godina ce da dobije...
godina dobije? :) pa dobit ce te ce on jos tuziti sipu i rzavu zbog kaljanja ugleda i dusevne boli.. i da stvar bude gora.. DOBIT CE :) vidjet ces/..
...debelo se kasni na poso...
Apsurdna situacija stvarno smijesno svaki dan ljudi sa blago receno sumnjivom proslosti pucaju po gradu,a oni uhvate ovakvog lika i blamiraju ga i razvlace po sudu. Evo im Gavrankapetanovica neka istrazuju gdje su nestale desetine miliona!?
...bogami, kasni se "tamo" na poso...
too zivkoooo,saspi rafal iz garalja,ebo cojeka bez utoke za pasom, iiiii pozdravi gašija kad stigneš u zenicu
Ako ga osude, on će sam sebe pomilovati i riješena stvar.
milovat ce njega u zenici ,jedva cekaju frisko meso
Pa od kad pisem da i ja imam oruzje bez dozvole...jedan CZ 99 i jedan skorpion...pa dajte i mene na sud...i jos 70% Sarajeva koje isto imaju oruzje bez dozvole...o ovim sto pucaju pa ih pustaju da ne komentarisem...jad i bijeda krnjeg sdp-a...
"..pronašli su pištolj "češka zbrojovka" sa sedam metaka..", šestorka i on, kud ne bi sreće..
...e, j­ebiga...sad će "oni" uz kafu da opletu :) (ako se ne kasni na poso)