Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA definitivno ne odustaje od projekta podjele Federacije BiH na dva dijela, na dvije izborne jedinice, na dva entiteta. Braneći neodbranjivo, to je posredno potvrdio i potpredsjednik SDA Šefik Džaferović gostujući u medijima i promovirajući podjelu FBiH kao političku realnost.
Iako je u proteklih nekoliko dana u više navrata rečeno da dogovor SDA-HDZ o podjeli FBiH na bošnjački i hrvatski dio ne postoji, visoki zvaničnici SDA ovaj "nepostojeći dogovor" i dalje promoviraju i pokušavaju predstaviti kao dobar.
Iskreno se nadam da ćemo nakon smjene Džaferovića, istog vidjeti u Zenici u zatvoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ko drugom jamu kopa, sam u nju pada...
Sve se ovo vrati, Džaferovic je pravi primjer i nadam se da će ostali Izetbegovićevi piuni ovako završiti
Nadat se da ce se Dzaferovic i ostali dzaferovici brzo u zatvor
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovaj pogani covjek je dao radoncicu 30 000 000 kredit za uvrnuti toranj,
I bio je red da se smjeni ovaj covjek koji je godinaam radio pogresno...hvala bogu da su se pocele desavati i pozitivne stveri u ovoj zemlji..
A ko ostavi Džaferovića u Razvojnoj?! SDP, naravno! Narodu je dosta lažljivaca i spinovanja iz SDPa. Fuj ste!
Svi ce iz SDA ovako zavrsiti ako se ne promjene brzinom svjetlosti!!!! Dosta je bilo rada protiv Bih.
A ko ostavi Džaferovića u Razvojnoj?! SDP, naravno! Narodu je dosta lažljivaca i spinovanja iz SDPa. Fuj ste!
Ajde svako ko ima nesto protiv Niksica nek iznese fino i svi sretni, mahalske ublehaske price mi je pun ...
neka se stalo u kraj pojedincima, odavno je trebalo smijeniti one koji rade protivno interesu drzave
A ko ostavi Džaferovića u Razvojnoj?! SDP, naravno! Narodu je dosta lažljivaca i spinovanja iz SDPa. Fuj ste!
- Ovo sve se zove pohod Nikšića u pljačku Banke, jer je trenutno na računu 92 milijuna KM. „Pretisu“ je dato 20 milijuna KM, a ni jedan projekt nije urađen, „Hidrogradnji“ pet milijuna maraka, 36 milijuna „Krivaji“, privatnim tvrtkama bliskim Nikšiću i drugima desetine milijuna… Radi se o više od 70 milijuna KM teškom kriminalu. Posljednja dva mjeseca trpio sam ogromne pritiske. Iz Nikšićevog ureda stalno su me zvali, tražili su pet milijuna za privatnu tvrtku iz Tuzle i mnoge druge. Ove pritiske trpio sam od SDA 2012., a iz SDP-a 2014. godine, nema tu razlike – kazao je Džaferović
Hvala Bogu da se i taj lopov ukloni bravo premjeru Nikšiću, ovo je za svaku hvalu, jedva se kutarisasmo tog lopova đžaferovića, samo nastavite tako.
A ko ostavi Džaferovića u Razvojnoj?! SDP, naravno! Narodu je dosta lažljivaca i spinovanja iz SDPa. Fuj ste!
e sad mu treba dati ultimatum il robiha ili slobods da prizna po cijoj je naredbi klepao novac i kome ga je davao
Ovaj jest mazlum svoje vrste i uhljebio se maksimalno. Al posto si ti niksicu isti a i spreman si pravo na ovu temu, za razliku od mase drugih tema koje su mnogo vaznije za ovu zemlju pokazatelj je da si ukljucen maksimalno. I da ovim tvojim izjavama gdje se peres mogu vjerovati jos samo poneki titini pioniri. I tebe treba biti stid pa da das ostavku i zajedno sa dzaferovicem u kakvu hapsanu da odrobijate za ovo sto ste uradili od ove zemlje
Povedi sa sobom i svog Prešednika Baketa koji veli da narod ovdje dobro živi iz svoje vile na Poljinama.
jesi ti nekad bila, ili bio na poljinam i znas li uopste gdje su poljine,ili si samo citala-citao u avazu o poljinama
Pa zašto ljudi ''ON'' je imao samo želju koju je uputio: Želim biti DIREKTOR BANKE a ''svi'' oni koji su mu omogučili gori su kriminalci od njega samog. Dabogda gorili svi u Dzehennem-u.
sve dok SDA kadar na ovakve nacine bude pravio kocnice u svakom smjeru, BiH nece uspjeti ici naprijed. Mandat mu je istekao a on i dalje na toj funkciji gdje samo usporava rad te pravi smicalice koje su evo prikazane u tekstu
A ko ostavi Džaferovića u Razvojnoj?! SDP, naravno! Narodu je dosta lažljivaca i spinovanja iz SDPa. Fuj ste!
ostario si u toj banci, klošaru jedan
Počelo je počelooo :) Tako se radujem sprovođenju pravde za sve ! Past će ovi što su pljačkali 20 godina k'o s kruške :D
Izjava Dzaferovica: Ovo sve se zove pohod Nikšića u pljačku Banke, jer je trenutno na računu 92 miliona KM. „Pretisu“ je dato 20 miliona KM, a ni jedan projekt nije urađen, „Hidrogradnji“ pet miliona maraka, 36 miliona „Krivaji“, privatnim firmama bliskim Nikšiću i drugima desetine miliona... Radi se o više od 70 miliona KM teškom kriminalu. Posljednja dva mjeseca trpio sam ogromne pritiske. Iz Nikšićevog kabineta stalno su me zvali, tražili su pet miliona za privatnu firmu iz Tuzle i mnoge druge. Ove pritiske trpio sam od SDA 2012., a iz SDP-a 2014. godine, nema tu razlike - kazao je Džaferović. P.S. Moras da dajes kad ti traze oni koji su te spasili smjene 2012. kada si zakocio davanje za SDA. Sad si zakocio njima i ides van. Da bar hoce biti srece da stvarno ti dokumenti zavrse gdje treba, mada ces ih vjerovatno predati onima koje Niksic i slicni kontrolisu.