Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je narodni pokret nastao iz bunta bošnjačkog naroda protiv opresije i nije uopće obična Stranka, čime su je pojedinci poput Tihića napravili. Nekompetentni ljudi poput prijeratnih zanatlija bravara, limara i konobara sa lažnim diplomama koje postavlja vrh SDA se ne mogu suprotstaviti neprijateljima BiH jer nisu prošli redovni obrazovni proces i uopće nemaju INTELEKTUALNOG kapaciteta. Kad se (NE)INTELEKTU dodaju još kriminal, lažne diplome magistra i doktora šatro nauka, neznanje i primitivizam uz nedostatak intelektualnog kapaciteta koji je na nivou običnih zanatlija bravara, limara, konobara (što ustvari i jesu), kao rezultat imamo ekonomsku KOLATERALNU štetu za državu BiH, BIOLOŠKO NESTAJANJE kao u PALESTINI, umiranje i patnju za običan bošnjački narod, što je izgleda nekome i cilj.
Sulejman Tihić je titoista, komunista i ateista na čelu političke stranke koja predstavlja religiozno i tradicionalističko biračko tijelo. To je ekvivalent situaciji u kojoj bi muslimanski vjernik došao na čelo ateističkog SDP. Godinama je radio na dovođenju Lagumdžije na vlast, a danas kada ga je Lagumdžija ponizio, porazio i istjerao iz vlasti, Tihićeva politička figura izgubila je svaki smisao u budućnosti. SDA treba da ode u opoziciju i definira svoju ideologiju i temeljito se kadrovski pomladi. Vrh SDA predvođen Tihićem i svojim suradnicima romom, kelnerom i djeliocem humanitarne pomoći je bastion korupcije, primitivizma i generator loših kadrova i neznanja.
SDA - SAMO DAJ AMO
BAKIROVI PODPREDSJEDNICI 1.DENIS ZVIZDIĆ 2.SENAD ŠEPIĆ 3.SAFET SOFTIĆ 4.MIRSAD ZAIMOVIĆ
Ništa bez SDA
Možda i ode sačekajte da vidimo....
-SJEDNICA .........-S.M.R.A.D.O.V.A.....! Sto prodase pola Bosne i pristase na c.e.t.n.i.c.k.u- tvorevinu i potpisashe u nasa imena.....!
ostaje kao drugi zamjenik on neide nažalost.
slažem se ali članovi dok to nije rukovodstvo, mislio sam da će otpasti konačno ZUKIĆ i slični. Ovima nije baš do toga iskreno, deklarativno se kao zalaćžu za to samo oni vazda gore a pred izbore nas upregnu da bi oni opet sjeli, više neće ići tako , nažalost do njih je,
E moj Asime Sarajlicu, vise ne trebas Tihicu pa jedino ti izgubi poziciju. A kad je trebalo raditi prljave poslove uvijek si bio najpouzdaniji
Hvala Tihiću i Izetbegoviću što su nam ovo priuštili,samo jedinstvo SDA može osigurati napredak bošnjacima....
kao izvorna politička opcija DA, sad se igraju sa imenom i programom. Sad su definitivno pokazali da im je do funkcije i Bakir i Suljo. Do sljedećeg kongresa bi mogli imati dvadesetak potpredsjednika radi "jedinstva" u stranci, FUJ. Ima statut i po njemu raditi ako neće NEĆE više imati ni mene ni mnoge kjima je do stranke i države puno više stalo nego do Sulja i Bakira. Veliki sam doprinos davao bez ličnog interesa sad bogami više ne , njima je očito do njih a ne do građana i države, zato ADIOS.
sve same patriote: suljo je pobjegao u njemacku i otamo branio bosnu i hercegovinu a bakira je alija sakrivao u svom kabinetu kao vojnog obveznika. aferim, hasane i sejo.
SDA volim ja....
Tako je hasane....
Samo SDA ja u drugim strankama ne vidim ni patriotizma niti domoljublja niti očuvanja tekovina patriota ove zemlje....
"Neko mora odgovarati za Dobrovoljačku, bilo je zločina!" Procitajte izjavu; http://www.blic.rs/Vesti /Hronika/302855/Sulejman -Tih ic-Neko-bi-trebalo-da-od gova ra-za-Dobrovoljacku