Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA BOSANCA MORA DA SI TI BIO JEDAN OD ONIH IZ sda ŠTO DADOŠE U DEJTONU DA SE JEDAN ENTITET ZOVE REPUBLIKA SRPSKA.
Jedina istinska državotvorna probosanska politička snaga! Svaka vam čast. Neovisno ko pobjedio na Kongresu želim mu svako dobro,puno uspjeha u daljnjem radu! Dokazali ste prije svega da ste demokrate sto se za komunističku frakciju zvanu SDP ne može reći!
Rjesite se Tihica podhitno ljudi.... On vodi sav Bosnjacki korpus u nestanak. Pa to je covjek koji namjerno ide na ruku Srbima a narocito tati mu Dodiku. Postavite bilo koga umjesto njega i bit ce bolji. Pa zar je jedan SDA spao na klempavog maticara da vodi tu stranku??? Uzasno i veoma neuspjesno. I do danas nikom nije objasnio sta je sve dogovarao u Prudu....Pa zar je to lider??? Bruka i za njega i za stranku i za Bosnjacki narod!!!!!! Smjenite ga sto prije!!!!