Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ne serite, koja prava, ovdje niko nema nikakvo pravo, a kamo li djeca, samo elita drma ovdje, a mi uživamo gledajući ih kako uživaju u uzetom, ukradenom, otetom mislim na SVE političare i političke strnke, u tome im pomažu mediji svih vrsta
Recito to onoj djeci što prose u Sarajevu i ostalim gradovima dok državni službenici to mirno promatraju!!!
Djeca treba da budu 1. prioritet svakog moguceg drustva ovog svijeta. Prvo roditelji treba da igraju kljucnu ulogu u pravilnom odgoju djece, kad je to receno onda prvenstveno i sami moraju da budu dobro ogledalo svojoj djeci.
Sve one države treba ukinuti koje nisu u stanju da na cijelom svom prostoru osiguraju ista prava za svu djecu.To u stvari i nisu države to su diktatorske tvorevine jednog broja bandita koji su sebi dali za pravo da vladaju određenim prostorom i narodom,protiv takvih se treba boriti svim sredstvima uključujući i rat.
djeca su svo nase blago.......i trebaju da imaju sva prava ovog svijeta !
majka turska legalizirali silovanje djece.. http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/turska-ponovno-na-nogama-vladajuca-stranka-izazvala-uzbunu-zbog-novog-zakona-o-spolnom-zlostavljanju-ovo-je-amnestija-silovanja/5282003/
IMAJUL DJECA PRAVO NA NACIJU U USTAVU I ZAŠTO JOŠ UVIJEK NEMAJU RADI AKCIJE KOJU FINANCIRA EU : TRI OBDANIŠTA POD JEDNIM KROVOM ! Jer već u prvom razredu imamo komelet nacionalnih i vjerskih predmeta !!