Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.hercegbosna.org/images/banovina.jpg
U pravu si!
Je li Inzko predstavlja Bosnajke ili je to nebitno kao sto su nebitni i Bosnajci, jer je njima u ovoj prici cije konce vuce profasisticka EU, ionako namjenjeno istrebljenje?
Cemu sva ova prepucavanja vode...Samo gubimo vrijeme i energiju. Na kraju se svodi na isto... Kako rasturiti Bosnu -sta s bosnjacima? Kako ukuniti Srpsku- sta s Srbima? Ni jedne ni druge ne mozes gumicom prebrisati . Dejton je jedino rjesenje . Moze biti jos stotine ratova,ali opet bi bilo isto, osim sto bi poslije svakog svi bili slabiji i slabiji...
Za JA Hvala na napisanom, napokon ima i onih koji misle zdravim razumom, a ne bolesnim. Vi frustrirani \"komentatori\" treba da znate da i u praznu glavu ulazi znanje pa otvorite i ta vrata mozga, a ne samo prozore kroz koje vam ulaze GLUPOSTI!
Ljudi, kopajmo piramide, a ne rovove.
@Srbin a znas i ti onu KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADJE SE SMIJE! Hajd se smijte krvolocni genocidasi,doslo je vrijeme da se genocidna tvorevina rs ukine,sad shvataju svi da ste problem vi srbi,bolesna amebska genocidna sorta ubica. Imamo sad zasta tuzit i Eu-ju,haski tribunal,srbiju(opet jer su se mnogo dobro izvukli uz pomoc haskog suda i medjunarodne zajednice),imamo dokaze crno na bijelo sta se sve godinama radi s Bosnom i Hercegovinom! TUZIT! Na ulice narode Bosne i Hercegovine!DOSTA ponizavanja i pljuvanja po drzavi Bosni Hercegovini,podcjenjivanja,LICEMJERSTVA I NEPRAVDE! Tuzit i DOSTOJANSTVENO HODAJ ,jer ti nisi genocidas ti si BOSANAC! BOSNA4EVER!
UKINUT GENOCIDNU TVOREVINU RS-Idite danas i sutra na ulice,manifestujte da se Rs-genocidna tvorevina ukine i da pravda bude u Hagu a ne sram i prikrivanje dokaza genocidasa! PRAVDA i na ulice,trazite odgovore,i TUZITE srbiju i haski tribunal! TUZi,pojedinacno,svaka zrtva,tuzi! BOSNA4EVER!
Citam koje kakve \"komentare\" a nekima od njih moj AFORIZAM pa razmislite, ako znate da mislite! \"KADA BI ZNALI KUDA NAS ONI VODE ZAUSTAVILI BI SE, A KADA BI ZNALI ZBOG CEGA NAS VODE OKRENULI BI SE!\"
Srbija nije nikada bila drzava i tu tvorevinu su izmislili englezi i francuzi. U novije vrijeme srbija je samo analni otvor Rusije. Rijec serv=serb je nastao od glagola servirati a naci sluziti.Hajd sad kako moze od glagola i zanimanja postati nacija? Nema toga niti ce ikada biti.
Vidi chetalja opet se redaju, i nadaju se velikoj srbiji.Alo lude slomili smo vas jednom i opet ce mo. NEMA VELIKE SRBIJE.
Teska je to bolest, koju ova dvojica trpe, valjda je to u genima, nepotpun razvoj sta li..
Bosna nikada nije postojala,ona nema ni dana svoje drzavnosti u zadnjih 1000 godina i kao takva je obicna fikcija,a Bosnjaci su sansu za stvaranje svoje drzave propustili 92-95 kada su zajedno sa Hrvatima bili duplo brojniji od Srba pa su dozivjeli ubjedljiv poraz.
Ko god dos\'o, dobro dos\'o ! Koga nema bez njega se moze! :) Ko prije djevojci njegova djevojka :)))))) Welcome to Republic of Srpska ! :)