Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@juka Obojica su bili u ratu u Sarajevu. A i da nisu, tada su bili djeca i zaista ne znam kako moze djete doprinjeti u ratu, osim izgubiti glavu. Komentar ti je glup.
šta znaju da rade? nista!!!!!!!!!!!!! .samo da skacu sa fotelej na fotelju. kuku nama ,nikad nam nece biti bolje.
Dva naša multietniĆka ukrasa, dva naša slatka mala potura... Sve je manje takvih, Ćuvajmo ih k\'o oĆi u glavi!
Dva naša multietniĆka ukrasa, dva naša slatka mala potura... Sve je manje takvih, čuvajmo ih k\'o oči u glavi!
Igora znam osobno iz V. Perića 1 i momak (tad) je bio cijeli rat u sa. U ratu sam ga i upoznao. Iako se ne slažem s njegovom političkom opcijom momak je ok i raja
Sta ste navalili ljudi, pa ovo sasvim normalna vijest, obojica posteno obavljali svoj posao, a s obzirom da se mijenja gradonacelnik uskoro, naravno da i oni idu pogotovo ako bude izabran neko iz druge strane, pa to je cisto politicko pitanje, nema se tu sta raspravljati.
ONI DROTOVI DOBILI NAGRADU KOJA SE ZOVE PO PRIJERATNOM NAZIVU KRUHA - GRAHAM....HAHHAHAHAHAHA KO JE LIK ..TAJ GRAHAM BRADFORD....NEKI AMERICKI VATROGASAC?
Logican slijed stvari, kada dobijes novi posao, podneses ostavku na starom, tako da ne vidim u cemu je frka. Nisu oni tipovi da sjede guzicom na pet stolica kao neki!
Novoizabrani direktor Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo Igor Kamočaji prvu radnu sedmicu započeo je obilaskom općinskih biroa za zapošljavanje i upoznavanjem o dosadašnjem radu i problemima koji imaju uposlenici ove ustanove, ali i nezaposlene osobe.
Kamočaji je najavio da će u decembru biti održan sajam zapošljavanja te da su za 2013. planirana sredstva do šest miliona KM kad je riječ o novim programima aktivne politike zapošljavanja.
pa ovaj igor kamocaji ima jedno 10 poslova. pa prepusti bar tri nekome ko nema posla idiote jedan komunisticki. ne zna ste ce od silnih para. e da je tito ziv sve bi ove danasnje komuniste (lagumdzija, damir hadzic, bijedic, helez,...) poslao na goli otok. lagumdzija ima vrijedsnoti nekretnina od 2 MILIONA MARAKA. ODAKLE MU PARE. PIH DJUBRE.
Za Igora ne znam, mada bi naravno bilo dobro to sa sigurnošću provjeriti, ali Živanović je bio u Novom Sarajevu cijeli rat, što možeš provjeriti kod stanara od Mercatora do Č.Vile, tako da nisam baš 100% sugiran da je bio na drugoj strani u toku rata.
Steta , odavno nije bilo normalnijih funkcionera. Hvala za holiday market !
za koga je ovo bitna (ili uopšte) vjest?
Prica se po gradu da su rat proveli na drugoj strani.Bravo sdp na odabiru kadrova