Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis ti bolan koja je to stoka. I onda kad se narod digne i sve im popali, e onda su placenici fahrini. Mamu vam hebem narkomansku,.
Na koridu brate,tamo je resenje
resenje je u Srbiji, ovde je rjesenje.
Joj sto lazu pa ovo nije normalno. Stvarno kako vas vaseg Boga bar nije stid. Osobno znam da 90% humanitarne pomoci ide direkt za Zeljezno Polje. Kako vas samo nije stid gledao sam svojim ocima sta radite. Jedna obitelj dode pun kombi odjece dakle mjesec dana nakon poplava da je to bilo u vrijeme poplava ne bi vam A rekao uopce ne gledate sta kupite bitno je samo da napunite kombi. Nakon pola sata od tog kombija odjece uzmete sebi 2-3 majice naravno do poplava niste znali sta je NIKE ADIDAS bez ikakvog stida dolazite i pricate kako vi hocete samo orginal odjecu. Ostatak te odjece bacate po poljima. Svaki Zepcak koji mi ne vjeruje nek slobodno proseta do polja uvjerit cete se sami. Sve sto ste imali prstom niste maknuli sve vam je napravljeno od donacija sjedili ste po cijele dane. 80% poticaja je islo direkt vama mi kao gradani Zepca od vasih malina nismo imali nikakve koristi. 90% tih kuca je napravljeno bez dozvola i sada kukate. Sram neka vas bude.
Naravno cim morate malo mrdnut svojom guzicom odmah je prica nacenik Hrvat ne voli vas sto ste Bosnjaci. Samo tjedan dana prije poplava dizali ste tog isto nacelnika u nebesa , pjesme ste mu skoro pisali. Kao sto sam rekao sve te vase maline ne bi postojale da taj isti nacelnik nije skoro sve poticaje vama davao. Vasa djeca po cijele dane sjede u kaficima u gradu dok drugi za njih rade , a prvi ce se javiti ovdje i komentirati kmeeee mi nemamo nista
Ma ja cim je protiv vlasti protest odma narod nevalja. Hebem vam pleme placenicko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Načelnik misli ovako: "Eh da ste se borili da ovo bude Hrvatska, i da srušite džžamije kao i mi što smo vam ih rušili prije 20 godina i da pođete u crkve i budete veći pedokatolici od nas - tek tada bih vam možda došao"
tuga i zalost !
ma nek blokiraju M17 i ne pustaju dok se zahtijevi ne ispune ima da dodu svi
"Pa nije još zima, strpite se." -Centrala SDP-a