Kriminalci više ne mogu bježati
0
Danas potpisivanje ugovora između BiH i Srbije
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ništa sa srbijom ne potpisivati... ništa!
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\".
Selim se u rs ipak je tamo bolje sam sa svojima ovdje sam kao u fildjanu RS4EVER
Poslije potpisivanja ugovora sa Hrvatskom ja jos nisam čuo niti za jednog osuđenika koji je otišao na izdržavanje kazne ni u Bosni a ni u Hrvatskoj!Sve je ovo samo šuplja!
NA OVOME PORTALU SE NIGDJE NISTA NEMOZE KOMENTIRATI, OSIM NEKIH DEBBILLNIH CLANAKA, KAO OVAJ. SVE JE MANJE POSJETITELJA, KAO I SPONZORA. USKORO CE TE MORATI ZATVORITI OVAJ RETTARDDIRANI NE- DEMOKRATSKI PORTAL.