Demir Mahmutćehajić, bivši 'Dostaš'
0
"Danas pokušavam prehraniti porodicu"
Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj narode, kako su nas pravili budalama, tj. vodili nas na privatne proteste kako bi se borili MI za NJIH i kako bi on mogao danas da hrani svoju djecu, a sad nas poziva maltene da mu udjelimo. Pa ovakvi tipovi poput Zlatan Jan Kulenovica su naucili cijeli svoj zivot po nekim asocijacijama da provedu, da klepaju pare iz nekih fondova za neku \"kvazi\" demokratiju, ocito ovo se isplati.
Kolega Stefan se uvalio u ministarstvo pa se i Demir malo pojavio u javnosti kako bi ga neko pozvao ili uvalio na budzet. FUJ...JADE isti si kao Stefan i onaj kreten iz grozda i cci-a
dosta nam je sveeegaaaa,dosta nam je šupljeeeeee
SDP-ovo militantno krilo...
predugo su oni kojima smo davali povjerenje naopako slagali sistem. slagali su ga zbog svojih interesa a ne zbog gradjana. promjene traze strpljenja i pameti, narocito u malim zemljama kakva je nasa i kojom se licemjerno igraju svjetski i lokalni mocnici. demir je htio ono sto zeli vecina vas koji pisete i kao vecina gradjana ove male zemlje. za tako nesto se moraju sloziti neke stvari a ocito da nisu bile slozene. htio je sve to malo prebrzo, neoprezno i nedovoljno planski. dao je sebe u taj pokusaj i nije nemoguce da je ponekad bivao izmanipulisan. ne treba ga zbog toga karakterisati i vrijedjati kako to radite. iako pripadam strukturi koju on cesto krivi, pa i u ovom clanku, mislim da svaka hrabra osoba poput demira zasluzuje bar malo respekta. demire svako dobro... premalo nas je da bi jedni drugima skidali glave a.b.
da nam nece Brega Behmenov pomoci?
Vama Demir kriv za stanje u drzavi? Vi psujete Demira, jer, eto, nece za da protestuje u vase ime, dok vi imate pametnijeg posla iksajuci kladionicke listice i palamudeci uz kafu? Jadna ova drzava sa ovakvim ovcama od naroda.
za covjeka.
Dostasi vidim blate vas ovi ublehasi. Dodjite u moje terme na Ilidzu, plaknite se malo, a mozda bude i posla za vas u ovoj nasoj SDP-SDA drzavi
Kakve su ovo ublehe i foleri
Valjda se, ta prdimahovina od insana,za vrijeme\"aktivizma\" dovoljno nakenjao, da sada ne mora brinuti kako ce prehraniti porodicu.
POZNATA PO AFERAMA PORODICA MAHMUTČEHAJIĆ NIKADA NEĆE BITI BEGOVSAKA I NEĆE IMATI SVOJE KULE U STOCU. DABOGDA SVI OĆORAVILI.
Demire, gdje su sad demonstracije??? Osjecas li se ljigavo ti zlajin hemroidu??
Toliko o borbi za opce dobro Dostasa. Unistili ste i mali tracak nade onoga sto se zove drustvena promjena. A sada uzivajte u foteljama i gradite \"sretnu i prosperitetnu\" buducnost svojoj djeci.
mi smo kur.čev narod
Megafon sa slike: Semihaaaaaaaaaaaaaaaa! Tajoooooooooooooooooo! Semihaaaaaaaaaaaaaaaa! Tajoooooooooooooooooo! Semihaaaaaaaaaaaaaaaa! Tajoooooooooooooooooo! Blago gluhima u doba glasnih!
Bravo @Mostarac Upravu si. Bilo je jos par ubistava po Sarajevu kad je senilni Behmen doso na fotelju ni traga od njega i njgovih demonstracija. Treba ga naci i za mudda ga objesiti. Jadni onaj narod sto se poveo za jednog SDPovca