Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako je danas najkraci dan, onda dani mogu postajati samo duzi! Gdje ste vi skolu zavrsili???!
kod vas je i vrjeme naopako ,,,popisam vam se na clanak,i navas...
prvo pročitajte tekst, dobro je napisan, dani postaju duzi od danas!
zabrinjavajuca kolicina neznanja o opstim stvarima , kakvi li ste tek u uzim specijalnostima.... ccccc , od 21.6.2009. dan se skracivao i danas je najkraci , i od danas do 21.6.2010. se produzuje i tako do sudnjeg dana...
Meni postaje sve duzi, za vas ne znam. BiH4EVER
Pla la sam plisao ovaj tekljt nemolte mi zamlelit...
Dani postaju kraci. Ugasie ovaj papanski Srajevo x. \"Shorter winter days are one of the seasonal effects resulting from the tilt of the earth\'s axis.
nije greska od danas dani postaju sve duzi, jer se skracuju do pocetka zime
Koji nestrucan tekst. Cuj noci postaju duze. Do kada, autore clanka ??? Ovo je zimski ekvinokcij, dan najkraci, a noc najduza. Prema 21 martu noc se skracuje i tada se izjednacava sa duzinom dana. Dan postaje duzi, do ljetnjeg solsticija kada je dan najduzi, a noc najkraca.
da dani su kraci a ne duzi u zimi a noc je duza
Ima te grešku u naslovu :D Dani postaju sve kraći...