Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zatvorite kljemendija najveceg distributera kokaina na balkanu....
da Bog da dobili 100000 godina paraziti smrdljivi
ne daj naš ponos Ziko , mi smo uz tebe.Sarajevo se brani u Pazaru
Dragi naš druže TITO ko te ne volio dabogda obolio.Da si živ,dragi naš druže TITO ovaj majmunčić sa slike bi sad bio optužen za preskakanje ograde na utakmici,a njegov drugar Radončić bi i dalje bio pošteni pastir na Pešteru.Supruga od majmunčića bi bila u Frankfurtu na štrafti,a mi bi bili sretni dragi naš druže TITO. Zašto nisi vječan !?
napadaju covjeka jer je uspjesan biznismen!
Ma nema sudjenja samo autoputeve graditi eto jeftine radne snage.
Gdje je sad Goli otok
i onu ŠOŠONKU tv voditeljicu treba sa njim strpati zajedno u zenicu pa da je kaaaaaaaaaaaaaaaaaramooo svi mi hahahahaha sjetite se kad je ŠAJU napadala na TV a gdje je ona sada!?!?!?!
Za ove je lomača mila majka
moj zika je nevin,ne bi mrava zgazio nemojte gaaaaaaaaaaaaaa,joj seki radi nesto vadi ziku iz vanago...
sto im sudite odma badnu na vjesalo..