Nakon 20 dana dodatnog raspusta
0
Danas počinje nastava u školama u Kantonu Sarajevo
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako me nerviraju ova slova sto moram ukucati kad hocu postavit komentar
SAMI SEBI LAJKAJU KOMENTARE AHHAHAHAHAHA
kOLIKO U NJIH TRAJE PRODUŽENI RASPUST.KAO DA JE SAMO U BIH PADAO SNIJEG.VRIJEME JE VEĆ ODAVNO TOPLIJE,A ONI SEBI PRODUŽUJU ALI VALJA VAM SVE TO NADOKNADITI.
Stolice su se ohladile. Sad ih treba dobro zagrijati. Ne idete u školu i ne učite zbog mene nego zbog sebe. Kad završite škole bit će vam omogućeno da se prijavite na biro rada i da imate ovjerenu zdravstvenu knjižicu ako se budete uredno javljali svaka dva mjeseca. Ako se učlanite u moju stranku i glasate za nas možda vam nađemo i neki sezonski poslić. Možda će opet nekad padati snijeg kao ove godine.
Samo da znate da je ova sad subota radna :D
Imate mahanje od subote :)
Draga djeco, da biste znali kako od ove drzave napraviti nesto, skolujte se. Skola, skola i samo skola, nemojte biti nepismena (jos gore polupismena) telad koja nam danas kroji zakone. I neka se produzi nastava, sedmica vise nista ne znaci.
Eh moja omladino , ne znam sto idemo u skolu , kad nema posla , svakako smo propali unaprijed ..
Mogli su produžiti još jednu sedmicu, vani puše neki hladan vjetar...
Draga djeco, maksimalno vam je skracen fond casova godisnje, a vi se i na to zalite... btw ranije su djaci isli i do 15og pa i 20og juna, sa samo 20 dana zimskog i 5 dana proljetnog raspusta!!! Ne gubite vrijeme svrljajuci komentare, nego se uhvatite knjige. Sretno!!!!
A mogli su nam dati i ovu sedmicu :) :(
Mogli su koji drugi dan samo ne ponedeljak -.- najmrzi dan
Obalaboy koji si razred
Jeeeeej, jutros sam se probudila s tolikim osmijehom. Danas skola, napokon cemo poceti uciti novo gradivo iz matematike i fizike, i drago mi je zbog geografije i historije jer sam naucila gradivo unaprijed. Tako se radujem, ne mogu vam opisati, i najvise sam pozeljela profesoricu biologije :$ -.-\' I sto se tice nadoknadjivanja, ode ljetni raspust -.-
Prst gore ako si gaycina
Turci Bazde
sad ce me opet budit ujutro razmazena deriscad kad budu isli u skolu....