Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako uzet 157Miliona taktika zeko pije mleko... Dakle 30miliona koje posudjuju od poste to vam je Kakir pokjo.Penzije vam kasne svaki mesec po nekolko dana.I tako Mesec po mesec , dan po dan i penzioneri nece skontat da su prevareni za jednu penziju.
Isplate penzija vijest ? To je u stvari tužno. Jedan od pokazatelja koliko duboko je potonula Bosna.
ovo je obavijest
Piza učiteljica u školi djecu ko je imao šta za ručak. Ovaj kaže ovo, onaj ono, a mali Mujo kaže: "Bogami, ja danas ručo graha!" Sutra, opet učiteljica isto pita, te ovaj ovo, onaj ono, a Mujo će opet: "Ja bogami i danas graha!" Opet sutradan učiteljica upita ko je šta ručao, ovaj vako, onaj nako, a Mujo ko iz topa: "Ja danas bogami graha!". Učiteljica se sažali pa ga upita: "Pa dobro, bolan Mujo, što treći dan graha?" "Eeeee, učiteljice... Ima se, može se!"
Gledam ljude koji bukvalno nemaju dana radnog staza, a imaju preko 30 god. Kako li ce ti kad dodje vreme penzija.
i ja se to uvijek pitam............koji je covjek danas sretnik ako ima radno mjesto gdje ti uplacuju radni staz.............