Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema VECEG LOPOVA U DRZAVI I DRZAVNIM INSTITUCIJAMA od NIKOLE SPIRICA ! A znate li da je ON MINISTAR FINANSIJA, DIREKTOR FISKALNOG ODBORA RBIH-e, i ZAMJENIK PRESJEDAVAJUCEG MINISTARSTVA RBIH-e SRBINA BEVANDE ! Samo na ovE TRI KLJUCNE POZICIJE SPIRIC IMA TRI DRZAVNE VISOKE PLATE , ZAR JE TO N O R M A L N O ?????? ZAR NEMA KO PRVO \"KONFLIKT INTERESA\" da ko MINISTAR FINANSIJA BUDE TAJ KOJI ODLUCUJE I O POREZU ?!!! KO DRUGO 3 DRZAVNE PLATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Nema VECEG LOPOVA U DRZAVI I DRZAVNIM INSTITUCIJAMA od NIKOLE SPIRICA ! A znate li da je ON MINISTAR FINANSIJA, DIREKTOR FISKALNOG ODBORA RBIH-e, i ZAMJENIK PRESJEDAVAJUCEG MINISTARSTVA RBIH-e SRBINA BEVANDE ! Samo na ovE TRI KLJUCNE POZICIJE SPIRIC IMA TRI DRZAVNE VISOKE PLATE , ZAR JE TO N O R M A L N O ?????? ZAR NEMA KO PRVO \"KONFLIKT INTERESA\" da ko MINISTAR FINANSIJA BUDE TAJ KOJI ODLUCUJE I O POREZU ?!!! KO DRUGO 3 DRZAVNE VISOKE PLATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Zakona o javnim nabavkama... Hm, tu je najviše lopovluka tj. mita i korupcije.
Ovdje ima jako puno dobrih stvari sta su cekali do sad da rade sa ovim? Valjda nece biti kocnicara sda-OVACA
Pa mozes komentirat ono sto odgovara SDA stranci..kako ti nije jasno da je ovo njihov portal i da samo oni biraju sta je za njih najbolje!!
sta ovi sa klixa glume jedan se clanak moze komentarisati jedan nemoze sto se nemoze komentarisati zubac npr.....a ovo moze ili stavite da se sve kmentarise pa kud puklo ili da se nista ne komentarise .....vi izgleda radite po nalogu SDAi oni vas plaćaju ....svakim danom se sve vise razocaram u klix
pise avaz ( zvizdali su u srebrenicu BAKIRU, ovom onom ) a nisu LAGUMDZIJI SVAKOM SE ZVIZDI SAMO NE LAGUMDZIJI I FAHRI DVOJICI MAJMUNA KOJE RODI MAJKA BOSANKA DA KRHAJU POLA BOSNE!