Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ns.......cekajte......cekajte........nacekati cete se !!!!!!! SIKTER SMR-DO
@Darwin klovn......ti si genocidno nedonosce !!!!!! SIKTER........SELJACINHA U ZLU I MRZNJI ODRASLA
Najvise volim kad se javi zeleni zub. Jadan, kako je ocajan. \"Smrdiji\" je oduzeto siptarsko Kosovo, ali strpljivo ceka zalogaj Republiku Srpsku. Tako ces, jadan, imati 3 srpske zemlje oko sebe. Srbiju, RS I Vojvodinu (kad bi ti se ispunila ta zelja, na tvoju zalost nece, dakle ostaju ti 2 svakako, malo li je?)
@Darwin klovn......ti si u nacionalnom smislu genocidno zamorce.....koje je jos usput i seksualno isfrustrirano.......seljak ko seljak.......neda mu nijedna.........drzi se ti svojih sponzorusa cobanskih od mame i sestre.........a ako ti je dosadilo Dodi da sisas seljo predji malo na Vasica........SIKTER !!!!!
Ovo se zove karanje. Dobro, i ja karam mamu Zelenog zuba, ali to je onako izmedju dvije osobe koje se dobro slazu u seksu, a ovo je ono karanje i primanje u nacionalnom smislu. Zelembaci ga fasuju pravo.
I Sm-rdija ti nesto kaska .....nju deli sm-rdo na djelove.....Sandzak.....Vojvodina..........a i sumskoj gdje rade nesto.....tj traze novi rat i provociraju......seljacko lo-po-vska posla......bi mogli vratiti svima sto ste oteli i genocidom stvorili........ps mamu i sestru deli smr-do ako ti je do djeljenja !!!!!! SIKTER
Ovi rade bar nesto ...efikasni su ...a FBIH i dalje kaska ..zato je bolje FBIH podeliti na 2 dela kako bi 3 entiteta u Bih bila funkcionalnija
Radojičić se izjasnio kao crnogorac dok si se ti jos mućkao u tatinim jajima .. ne pričaj gluposti .. barem se dobro zna koliko crnogorcu drže do svog identiteta ..