Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kamen gori val se pjeni,.......... j.e.b.e se meni!
...daj ba tu kisu, molim te, osafunjah se, evo otkad je ramazan poceo upeklo iz dana u dan, SMILUJ NAM SE!!!
Ovo je show. Danas sam slucajno oko 14h prolazio kroz nas lijepi Mostar i TEMPERATURA JE BILA 41 oC. :) Šouuu
@IV A zasto odmah povezujes zelju za zelenilom i parkovima sa mrznjom prema gradu?
e.b.e.m. ti sunce kalajisano, upeko zvizdan
@vjeverica: Idi živjeti na selu ako ti grad ne valja.
Samo u Bosni i Hercegovini moze preko noci temperatura pasti za 15 stepeni, nije ni cudo sto je pola ljudi bolesno od ko zna cega. Mi iz sandala u cizme!
DAAAAAAAAAJ NAM KISEEEEEEEEEE DA SE DISEEE !!! :))
Joj sto mene nervira kad kazu pogorsanje i nestabilno vrijeme zato sto dolazi kisa. Dabogda padala 10 dana. Nije im dosta 2 mjeseca sunca sve se zivo osusi i izgori.
uhh braćo moja mila, jest ugrijalo
prevruce je!!! nek malo zahladi da se coek moze naspavat Nista bez jorganaaaaaaaaaa
www.just2cool.com.ba
prevruce je!!! nek malo zahladi da se coek moze naspavat
Ma, da, 35 u Sarajevu, ali u hladu. Zasto ne kazu kolika je temp. u centru grada, na ovom odvratnom betonu bez imalo zelenila? Bas me zanima ko planira izgradnju i uredjenje grada, a da ne odvoji obavezno! prostor za parkove i aleje. Grad ne moze disati od betona, zeljeza i stakla. To se posebno osjeca za vrijeme ljetnih zega.
Sta je ovo vako:))) 35 stepeni:)))