Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci su muceni nesposobnoscu svojih politicara. SDA je unsitio zemlju, obrastao u nepotizmu, ali sto je najgore bez ikakve konkretne akcije kako unaprijediti drzavu i entitet. Sad imamo SDP i ovog Zlaju koji mucli li se muci. Bosnjaci cekaju svog lidera. Ceka se vec dugo covjek sa karizmom i nekom idejom. Covjek sa jednom konkretnom idejom i sa kicmom.. Trazimo li previse?
ZLATKO, NE PRISTATI PO NIKAKVU CIJENU DA GENOCIDASICA ANA TRISIC-BABIC OSTANE NA FUNKCIJI ZAMJENICE MINISTRA VANJSKIH POSLOVA, BLOKIRALA JE SVE MOGUCE STO SE TICE BIH-e,i PAR PUTA POKUSALA HINJSKI UZETI MJESTO SVENA ALKALAJA, BLOKIRALA UPIS VISE DESETINE HILJADA PROTJERANIH BOSNJAKA PO SVIJETU DA SE UPISU ZA GLASANJE NA POSLJEDNJIM IZBORIMA...!!! ONA JE SERBSKA GENOCIDASICA - AZDAJA-ZMIJA...!!! ANA TRISIC-BABIC JE KRIJUMCARILA I PRODAVALA ORUZJE ARMIJE BIH-E SA JOVANOVICEM (MUPRS-A) PREKO CERNE GORE RIJE DVIJE GODINE...!!! PAMET U GLAVU...!!!
Eh, da Bogd\'o Slučajni Prolaznik nije toliko insistirao i nagovarao Aliju da potpiše Izdaju zvanu Dayton, druga bi priča danas bila...
Cudo Ratko, pardon, Zlatko nije danas u Hell Avivu, s jaranom i stranackim kolegom Milom?
Što bi Dodiku trebali ministarstvo vanjskih poslova? Sjedne čovjek u avion i ode koš Simona pereza i Avigdora Libermana. A ti Zlaja mahalaj po Evropi. Haha, jadno...
Bolje bi bilo...\"Danas konsultacije Lagumdžije i B(ev)ande o sastavu VM\"
za@sax, Bosnjaci su htjeli samo Bosnu Poturicku, tu ideju sad vjesaju macku na vrh repa, Republici Srpskoj vezu masnicu na p.i.c.k.u., sad Hilary ima lence, nije vise sljepa..
rs je u svijetu jedino priznat kao oznaka automobila... pitanje je, kad ce hillary javiti da mu je istekao rok trajanja :)
za@pravi relista, Nece Zlaja popustiti,ali ce ga popusiti,jer je siroke guzice ,a uskih vidika, sto mu Srbi i Hrvati necee tolerisati. Zato ga je Gs. Dodik i upozorio rekavsi \'\'Ako Lagundzija bude sirokih vidika ,nema razloga da ga ne prihvatimo kao ministra spoljnih poslova koji ce implementirati interese Republike Srpske u Svijetu.\'\'
@pravi realis... Popustio ti Zlatko glatko zeni. Kad je Zlatko popustio da si ti zdrav i ziv,heeej moj sinko. Nego šta ima u Sidneju,kakvo je vrijeme tamo?
idemo zlatko bez popustanja n..acionalistickoj s...toci
Kakvi bolan Bosnjaci i njihova vanjska politika .Oni su zakrzljalih mozdanih vijuga i vazno im je samo da putuju-poznati po \'\'tasna masna\'\' u svakom poslu.Njihova prica sa strancima je mahalska prica,prica ogovaranja,denuciranja i uvlacenja stranim diplomatama u zadnjicu. Najveca greska Hrvata i Srba sto su prihvatili da Bosnjak vodi vanjsku politiku.Ali,neise posto Srbi ne smatraju BiH za svoju drzavu ,nije im ni bitno ko toj drzavi vodi vanjsku politiku.Isti je slucaj i sa Hrvatima cije ce interese van BiH tj.u spoljnom svijetu zastupati uvijek Hrvatska.
Smiješno i jadno. Pa Zlatko je kompletan dogovor podredio tome da on bude ministar, dajući sva ostala važnija mjesta Srbima i Hrvatima, a sad kao nekakve konsultacije? Jad i bijeda od države. Nikad više za reketaše.
@@A je Da,da od penzionera,i to onog penzionera koji je 90-tih stajao rame uz rame s Miloševićem i nahuškavo četničiju da biju albance na Kosovu. A znasli koju mu je knjigu poklonio? \" Raspad Jugoslavije\" et onda mozes mislit o čemu to on njega savjetuje,savjetuje ga kako će lagano i brezbolno razbit Bosnu. Vlaška posla pa hajd.
A Tihomir opet od penzionera Raifa Dizdarevica kupi savjete i sve u krug.