Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šiša Mujo na Baščaršiji mušteriju, a Haso proviri, pa pita: \"Jel\' gazda Mujo, kad bi me mog\'o ošišat\'?\" \"Za dva sahata, neb\' moglo prije.\" \"Hajd\' uzdravlje!\" I nema Hase dva dana, a onda opet ista priča... ... \"Za sahat i po dođi\" veli mu Mujo... Opet ga nema koji dan, pa kad dođe ponovo će: \"Kad bi moglo?\" \"Za sahat\". Ode Haso, a Mujo zovne šegrta: \"Kemo, sine, deder vid\' kud ide ova budala, kad se ni jednom ne vrati na šišanje\". Ode Kemo i vrati se, a sve se smijulji... \"Đe ode ona budala?\" \"Kod gazdarice, gazda...\"
za @merhaba, ne idi ovamo ,evo sam ti ja na hanumi,a ti i dalje mlati praznu slamu u procentimaj
DRAGI PRIJATELJI POSJETITE FACEBOOK STRANICU INICIJATIVE ZA SLOBODU IZJASNJAVANJA, U KOJOJ MOZETE DOBITI SVE INFORMACIJE O DISKRIMINATORNIM STAVKAMA POPISA ZA CIJE SE PROMJENE INICIJATIVA BORI. POSALJITE NAM ZAHTJEV ZA PRIJATELJSTVO: http://www.facebook.com/inicijativaza.sloboduizjasnjavanja?sk=wall
Hriscani, pa na ovim prostrima nije bilo krscanstva, pa ste vi silom preuzeli, a potom izgubili od muslimana, i zahvaljujuci šerijatu ste prezivjeli, jer da nije šerijata bilo sve bi vas pobili, jer razmislite 500 godina da smo vas milovali izlizali bi se :D ----Jedna je Bosna ....ako ima kakvih gramatickih, pravopisnih gresaka uopste me ne interesuje :)
\'\'Seric nam je reko onomade, Islam Bosnu nikome ne dade, -bolje biti musliman usran, no Evropski gospodin Hriscan-, i Aljo je Hriscanima reko;, ruke svoje od Bosne daleko, nek ja zivim ko golub usran, al Evropi....-\'\'no pasaran\'\'.
@Pero imate srece pa su Bosnjaci imali gluppog Aliju za predsjednika inace pokazo bih vam ja koliko bi Seher bio multietnican...
nakon sto popisemo i onih 700 000 Smrda iz Jasenovca ( ionako smo navikli da Smrdi iz Hrvatske tj Knina i Benkovca ulaze u bosansko stanovnistvo ) bit ce vas sigurno zajedno sa krmadima sigurno cijelih 25 % jer je bela kuga odradila svoje
vas vlasino ni sa krmadima nece biti vise od 30 %
Imali koji srbin da mi zajasi zenu
POSTO SE S.U.C.K.S (S.A.--X.) CITA SAMO RADI KOMENTARA, BILO BI LIJEPO KAD BI NA AN.D.R.OID APLIKACIJU STAVILI MOGUCNOST KOMENTIRANJA! KADA CE TO BITI MOGUCE?
PA FINO, DA JEDNOM VISE VIDIMO KOLIKO NAM JE MULTIETICAN SEHER!?
Hoce li popisivati i i one p.obijene u Srebrenici sto sada zive po inostranstvu. @merhaba Kakvi sad Bosnjaci,pa prije rata ste se sa ponosom zvali m.uslimanima i dijelili se na one koji javno zderu prasetinu i one koji to rade krijuci.U vama tece h.riscanska krv koju ste prodali za vrecu brasna i kao takvu nakaradnu naciju vas ne prizna ni izvorni i.slam
Jeste. I da se lijepo vidi da ne odlaze samo Hrvati ili Srbi, nego da je svaki Bošnjo koji je ikako mogao već u Skandinaviji, SAD, Zapadnoj Europi i drugdje. (Mada se pitam što ne idu u Iran, Afganistan ili Nigeriju, kad toliko vole tamošnju braću?!)
@Nešto: Zamisli samo te tetkice (ljubitelje odvoda za fekalije) u vojscki... LOL Zagalamiš na njeg i rasplačeš ga haha.
Vidi što mi prozvani pucaju dislajke :)
@merhaba: Ne samo da Bošnjaci neće biti etnička većina u BiH, već bi se lahko moglo dogodit da se podijele na dvije, tri frakcije (Bošnjaci, Bosanci i Muslimani), a što će uzrokovati srpsku etničku većinu u BiH.