Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fini, blagi čovjek, uvijek na uslizi drugima, neprimjetan. Najbolji predstavnik naše diplomatije i jedan od ljudi koji su doprinijeli da nas Španija odmah po početku agresije prizna, što je (uz njemačko i talijansko priznanje) dovelo do priznanja BiH kao nezavisne države i međunarodnog faktora i u EZ i u UN. Otac dvoje krasne djece, od kojih se jedno, Mirjana, vratila u Sarajevo pod opsadom, kad je kao francuska državljanka mogla biti usred Pariza, i poslije nekog vremena umrla. Počivao u miru.
e jeste parvi cet.nicki kltirox portal kad ste ostavili mogucnost komentarisanja, bijeda jedna srpska izdajnicka piz.da.
Miki, da si pismen, kao sto nisi, pa da si procitao clanak kako treba, shvatio bi da je danas polaganje urne, sto znaci da ga nisu \'\'drzali u frizideru pola godine\'\' kako ti kazes. Covjek je kremiran dva dana nakon smrti. A sto se tice ostalih komentara, suvisno je ista vise dodati. Drzava nam je takva jer svako vodi svoju politiku. Nikad niko nema isto misljenje, a kamoli ciljeve. Sram nek nas bude. Sve dok budemo govorili ovako jedni na druge, nikad nista nece biti od Bosne. Mnogi samo govore, a ne rade nista (odnosi se prvenstveno na vas koji ostavljate nebulozne komentare) A dok su neki ipak radili, te velike i znacajne stvari poduzeli. Vjecni rahmet gosp. Dizdarevicu.
Šumadinac, ako su tebe Tito i banda dovukli s neke srpske njive na sarajevski asfalt, uvalili te u nečiji oteti stan, skinuli ti opanke i obuli cipele i opismenili te \'srpskohrvatskim\' jezikom pa ti imponuje komunistička buržoazija, ne znači da smo svi takvi. Šta god da je ovaj dobrog napravio moglo je jedino ići u prilog lične katarze i sapiranja sramote sa tog udbaškog ergo dušmanskog, katilskog prezimena. Ti nekog fukarom nazivaš, banditu smrdoslovenski.
ne znam covjeka, ali sam uzasnuta kolicinom ljubomore i fukarshtine koja je napisana ovdje!uzasno!fuj! pored kojeg kontejnera ste vi rasli? fuj!covjek vam nista lose nije uradio. ovi sto govore da ih ne brane, DIGNI SE PA SE BRANI SAM!ili nisi naucio ni da hljeba zaradis pa cekas da ti neko u ruku stavi! fuj!
Gdje su ga drzali do sada.Fina neka familija bio im u frizideru pola godine
Kako to da se niko nikada nije sjetio divne osobe, njegove kćerke Mirjane Dizdarević, koja je izuzetne stvario odradila za Bosnu i Hercegovinu. Koja je i dušom i srcem bila bitke u francuskoj javnosti za istinu o agresiji na njenu domovinu. I apsolutno je, sad mogu reći, sumnjiva njena šokantna smrt, toliko iznenadna da je ličila na klasičnu likvidaciju od neprijatelja ove države. Vidim one koji pišu o nekakvim komunjarama. Ja u Boga vjerujem, pa im savjetujem da paze. Najlakše se ogriješiti na glupostima i površnostima.
Zivio ko pas ,kopa se ko pas
Smetaju vam pristojni i odgojeni ljudi. Samo su takvu mogli biti diplomate u Jugoslaviji. Dizdarevici su gospoda bili i ostali. A vasi sad salju nepisme e bilmeze koji ne znaju govoriti ni svoj a kamoli strani jezik, o upotrebi pribira za jelo da ne govorim, da brukaju BiH. A mozda vam je to i cilj, primazati nas kao prljave primitivce i neuke divljake. A smeta kad vidite plemenitost i gospostinu, smeta, ha??? Ispliva zavist pa muci, grize...
rahmet mu dusi! zalosno je slusati fukaru kako pljuje po mrtvom covjeku, a i sta zna fukara o diplomatiji!
Znam da to vama snobovima ne imponuje ali činjenica je da nas je prvo priznala Bugarska. A Dizdarevići su poznat klan svakom iskrenom patrioti, po zlu, i što reče ovaj gore, nemojte nas više vi braniti, tita vam.
@ Eki - Vidi što izbrisaše jučerašnje komentare hahaha, kako su samo jadne ove čet.ni.ko.munjarice