Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasajte za iste svaki put.... Al hajd ima i u tom hajra jer nemoras raditi, sjedis i odmaras i veliki si i opasan ratnik po forumima. Joj kad bi se zaratilo ja bi odvojio rs od bih, stvorio treci entitet a uz sve to bih bi postala unitarna i citava kao u sadasnjim granama :))))))
Ja kao mlada osoba radeci od jutra do mraka kod privatnika za minimalac, da nebi nedo Bog privatnik platio 50KM vise zbog poreza. Znaci da ocekujem ovu minimalnu. Hvala ti Bosno i Hercegovino za svjetlu buducnost!
Radiš od jutra do mraka al si u udarnom terminu na Klixu