Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čitam srpske portale,vijesti i komentare,oni najradikalniji samo ponavljaju :čuvajmo rs,čuvajmo naše zgrade i inctitucije,one su lijepe,;kao kad dovedeš divljaka iz šume pa on vidi zgradu pa pita šta je to a ovaj mu odgovori eto to je tvoje,naše,a ovaj će opet jao,što je to lijepo,pa još moje,jao,lijepše nego šuma.takve je ljude lako vodati na uzici i to prefgani dodik dobro zna,zato je na vlasti 8 godina
nisi djuro razumio šta sam htjeo reći ali nisam ni očekivo da ćeš razumti :))))
a vi gledate hoćemo li mi uspjeti pa da da i vi,ma hajde biće bolje,krenulo je,bitno je dati do znanja da sa narodom nema više zajebancije,ili radi kako treba ili mrš
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"cega se pametan stidi, tim se budala ponosi". Koliko znamo, vecina sumskih Srba se ponosi svojim zvjerstvima!
To što sam ti Ninu nabijao na billboard to je druga stvar ...hehe
da vidim da li je za ovo isti interes ko za demonstracije.. il ste zaboravili vec....
Od, navodno "gladi" zaboravili smo na ovo! Al' na žalost nemamo "m_udonje" u političkom vrhu koji će ovo nabijat na nos dodiku i dodikovcima.
Evo keretena sa "bilbordom" ...
Nisam protiv, neka riješe i to pa makar bio i moj otac al neka se tačno zna ko je za šta odgovoran...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dovoljno je dokaza za ukidanje genocidne tvorevine,mada nije trebala ni postojati,ali vrijeme je da i ne postoji...
Vrijeme je da naučiš da se kaže "billboard" . I to nije billboard , to što je to postalo mjesto gdje ti čekaš ko će te pokupiti kad god i gdje god kreneš iz Vojkovićaća to je drugo, jbi ga tako ti je to kad nemaš "urban transportation"
Tako je ovo je Bosna i nema mjesta genocidnoj tvorevini osim u srcima cetnika i agresora...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta je sa onom novom grobnicom koju su bivsi srpski cetnici, ovaj obicni policajci, nacrtali i priznali da su tu kosti ubijenih? Zasto niko to ne provjerava. Onaj glavonja Masovic mi je pravo sumnjiv, radi sa cetnicima sigurno.