Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti prati vijesti ne bi li iskrusnula koja o naglom Granicevom pogorsanju zdravlja i infarktu ili necem vec slicnom. Pripremaju mu ne lubrikant, nego svilen gajtan, kao i ostalima da bi sacuvali status \" n e v i n e z r t v e\", ali igra je gotova...pa makar ga skinuli kao Rasima Delica i ostale prije njega. Rasim je osudjen i MRTAV, a ispracen je osudjeni ratni z l o c i n a c uz najvise pocasti vrha drzave i IZ. Time su izgubili status \" z r t v e \", a stekli status onih koji slave r a t n e z l o c i n c e. Game over - sto bi rekli Englezi!
A ti prato vijesti ne bi li iskrusnula koja o naglom Granicevom pogorsanju zdravlja i infarktu ili necem vec slicnom. Pripremaju mu ne lubrikant, nego svilen gajtan, kao i ostalima da bi sacuvali status \" n e v i n e z r t v e\", ali igra je gotova...pa makar ga skinuli kao Rasima Delica i ostale prije njega. Rasim je osudjen i MRTAV, a ispracen je osudjeni ratni z l o c i n a c uz najvise pocasti vrha drzave i IZ. Time su izgubili status \" z r t v e \", a stekli status onih koji slave r a t n e z l o c i n c e. Game over - sto bi rekli Englezi!
samo se vi branioci pobrinite da nam Hejup ima dovoljne kolicine lubrikanata
BiH |Objavljeno 05.07.2010. u 08:04 Podijeli London Danas glavna rasprava o zahtjevu Srbije za izručenje Ganića
Ganic ici u srbiju 100%
PUTUJ IGUMANE psu lojavi...
Englezi,sta se vise zahebavate-nadjite covjeku kofein,spakujte vlasnika u njega i posaljite ga kargo transportom za Sarajevo.Prevoz ce platiti Silni&company.
Sjecas li se mene Ejupe? Haram te stigao!
Sretno profesore!
a jel ko nasao moje kofere....